januarideppet är snart slut

image287
(bilden har inget med ilägget att göra, men jag gillar den iaf. Permanent Vacation
heter märket som designat tröjan som är .. fin. bild lånad av milk)


Det är lite komiskt nu när man snackar om Januaridepp och så har jag nästan klarat mig undan den hela månaden, men just SISTA dagen så kommer den. Jag låg i min säng i runt en timme och bara tänkte på livet. Vad jag vill bli, vad jag ska bättra mig på och en massa saker. Saker som jag dumt nog inte brukar tänka på.

Hoppas morgondagen blir lie mysig, för det är jag sugen på. Orkar inte med stress eller något liknande.
Nu ska jag plugga franska.

enligt min t-shirt

image286

Sista Januari (!)

31 januari är det idag. TRETTIOFÖRSTA! Någon mer än jag som inte bara tror att det här året kommer rusa iväg snabbare än blixten?

Nu tänkte jag köra ett vanligt vad-som-har-hänt-idag-inlägg. Hope you don't mind.


Dagen måste ha börjat när Emelie ringde och väckte mig och undrade vart jag var. Hon visste inte att jag hade sovmorgon, men det förklarade jag till henne. Sen var hon envis och valde att snacka med en nyvaken Sofia om att jag skulle ta bort en bild jag lagt upp på bdb:en på henne för att hon påstog att hon "liknade ett mongo". Tönt, det gör du inte alls, du var ju söt på bilden!
Ett litet tag efter jag pratat med Emelie ringde såklart min väckarklocka så gällt och jobbigt. När jag på morgonen brukar fixa mig brukar jag göra det genom att smygkolla på the voice, men idag var det andra grejer. Jag slog på datan! Höhö, ni undrar säkert varför det kanske lät som om jag inte brukar sitta på datan, men ni vet ju att jag brukar göra det (vad gör jag nu annars?), men jag tror inte att ni vet att jag aldrig brukar göra det på morgonen. Jag tycker man blir en aning seg av det, men nu har jag lärt mig att om man sitter en kort stund blir man inte alls det. Kanske ska jag fortsätta med det?
Och kanske kan jag börja skriva liiite på morgonarna?

I skolan hade vi först SO (Historia) där jag faktiskt var på topp. Nästan i alla fall. Jag var inte trött och hängig och det kan jag lova. Men sen älskar jag SO så det kanske bara är att jag råkar vara aktkiv på varje lektion?

Engelskan efter SO:n är lite menings att nämna här i bloggen för inget speciellt hände. Däremot hände det grejer på lunchen. Matiga grejer. MATKRIG!
Min kommentar: TYPISKT vår skola.
Men det var så kul att kolla på. Det var ju mycket folk och vi som satt en bit från det hela (thank god) såg bara bestick/tallrikar/mat/mjölk flyga runt i matsalen i SLOWMOTION. Sen var det kul att se folk som "flydde". Om man inte visste att det var matkrig skulle man nog tro att de släppt en bomb där med tanke på "flyktingarna", hahahah.

På MA/NO gjorde jag inte så mycket. Satt typ och snackade med Turken Dennis.

Fyfan, varför postar jag detta inlägg? Så jävla onödigt med tanke på vad... onödigt det är. HÖHÖ, som ni märker mår jag inte bra. I huvudet. HÖHÖH igen.

back before you know it


ADAM TENSTA - Back before you know it


återigen, förlåt. han är bara oberskrivligt bra.

FROSTED FLAKES

image285

HAHAHAHA. HAHA.
Att alla någon gång gillat Kellogs i sitt liv är till en viss del uppenbart. Att någon pimpar kroppen med ett bling-blig som ska föreställa ett Kellogg's paket låter bara knäppt i mina öron. Likaså att ha byxorna ut och in.

Håller helt klart med Sleepy.


Förresten, har ni märk hur åldern på modebloggerskor minskar. Tioåringar bloggar fan! Vad ska man tycka om det? Jag känner mig gammal som är 14 (och ett HALVT, haha) år. Servicehuset, nästa?

30 Januari

Det var nära att jag skulle skriva 30 Juni. Det önskar man, speciellt när man som mig fyller 15 år då. Det är stora grejer det. Fem månader får jag vänta. Tiden går ju ändå så snabbt så det lär ju inte vara jobbigt.

Vad gör ni då? Själv sitter jag här och pumpar min hjärna med låtar från en väldigt speciell person. Adam Tensta såklart. Kärleken är enorm, du är grym <3
Jag brukar inte bli fast vid en artist, men den där Adam, han har något speciellt. Något väldigt speciellt. Han har utrstålningen, egna stilen och ALLT, skulle jag vilja säga. Respekten förtjänar han!
Han en av anledningarna jag gav hiphopen en chans till. Jag är otroligt glad att jag åtminstonde sett honom live en gång. 10 gånger till vill jag se honom. Minst.

Förlåt att det blir skitmycket om Adam Tensta, men jag kan inte hjälpa det. Finner inga ord för hur mycket jag älskar hans musik. Men ni får fatta erat beslut. Antingen läser ni min blogg, eller slutar ni. Sen är det inte så att jag ska skriva om Adam Tensta VARJE dag. Bara när jag känner för det.

Sitter annars övrigt och bestämmer vad jag ska ha på mig till imorgon. Vill ha något speciellt. Konstigt nog. Jag menar, det är ingen speciell dag imorgon, men varför kan man inte vara fin trotts det? Nej, nu sitter jag här och käbblar med mig själv. Det är KONSTIGT.

Kanske ska berätta hur min dag såg ut? Hm, let's see.. Först var det ju skola. Redan kl. 08:00 imorse. Allt för franskan. Hade jag inte haft det skulle jag haft 4 sovmorgonar varje vecka. Men då hade jag även inte haft ett MVG i ämnet.
 Kort var dagen trots det. Efter skolan gick jag och Emelie mot t-banan och drog till Bagarmossen för att jobba. Vi gjorde det även igår. Det var kul idag tycker jag. Roligare än igår då vi var skit trötta och hungriga som hyenor. Kanske det berodde på att ingen av oss åt någon lunch i skolan igår. Jag ahde så fruktansvärt ont i magen och Emelie var för mätt från sin frukost för att äta lunch. Intresseklubben antecknar.

Hittills har jag samlat på mig lite pengar och sånt är bara bra. Dessutom känns det roligt att jobba eftersom man tjänar sina egna pengar.
Att jag börjar låta som en elvaåring är jag extremt medveten om.

FÖRRESTEN, vem har fått en grymt bra mobil om inte jag? Äntligen! Fick den igår och har redan hunnit fylla ut minnet på låtar, videos och bilder. Men nu har jag rensat lite. Flashade med mobilen lite i skolan idag, men sånt är okej att göra första dagen eller vad säger ni?

Nej nu ska jag inte tråka ut er mer än vad jag gjort. Aurevoir.


skjfsgpfrtswzfnsdkgdhahdljdpewhmxgl

Min rubrik äger din, jotack jag vet. Ser nästan ut som jag skrivit på "fjortiska" eller vad säger ni?
Men jag är inte fjortis. Jag har bara ont i hela kroppen och mår lika dåligt som en sliten... männsika. Vilket jag är. Nej men seriöst, jag mår verkligen bajs. Jag tror det är mensvärk som reagerar här. Att jag och den ALDRIG verkar komma överens. Eller jo, en gång gjorde vi det. Det var kul.

Shopping - idag och förra veckan:


från idag:
  • Roligt söta hårspännen x2, H&M, 5 kr
  • Schnyggt halsband (och en poserande Sofia med knäpp blick, höhö), H&M, 12,50 kr (?)
  • Armband i blått (x8), H&M, 7,50 kr (?)
  • Brottarlinne som går att användas som klänning (om man har något under såklart), Weekday, 32,50 kr (?)
  • Leggings/tights(?), Weekday, samma pris som linnet.

från i söndags förra veckan (jag är lat, i know):
  • Kjol med högmidja, Gina Tricot, 149 kr
  • Massa olika smycken från Glitters super rea, olika priser, men inte över 20 kr styck. Skynda fynda, kanske man ska passa på att säga?
    + ett halsband som jag glömde ta bild på. Dyker säkert upp en dag.
  • Hotpants eller nåt, Lindex, 19,50 kr styck (har jag för mig, eller så var det så mkt för båda?)

Jag är bäst på att fynda, haha.

I want it so bad.

Min pappa har varit dundersnäll hela förra veckan. Har fått en hundralappar hit och dit och en ny mobil tillochmed. Nu, när mobilen hamnat i rätt stad orkar pappa inte gå med sitt legitimation ner till hemköp för att hämta paketet. Nu är jag ledsen i ögat. Jag vill ha mobilen. NU. Får väl vänta till imorgon. Bajs. Eller jag kanske, kanske kan övertyga honom att gå ner en snabbis (?). De stänger ju 21:00. Hmm..

Mon-day

Oui, c'est mon(day) jour. Eller? Njaaa. Vi gör såhär, jag skriver om dagen sen får ni avgöra själv.

Imorse hade jag och Gisella sovmorgon så vi gick tillsammans till skolan. Och det var väldigt trevligt. Hade ju inte träffat tönten på 6 veckor. Aldrig igen, hör du det Gisella?
Idag hade jag bara tre lektioner. Skulle haft fem, men jag var tvungen att dra till stan för att gå till tandregleringen och kolla hur det gick med min stupid tanställning. Skönt att den är borta om några månader. Känslan kommer nog vara lika som att bli frisläppen från ett fängelse. Eller inte, jag är bra på att överdriva. Dessutom, hur fan vet jag det? Haha.

I stan var det rea. Vem älskar inte det? Först var jag på H&M och där hittade jag bara smycken och diadem. Men fina var de. Tror det var 6 stycken jag köpte för...(TADAAA) 30 kr. Pluspoäng till FYNDAREN Sofia. Sen ringde mamma mig och berättade att hon också var i stan och att vi kunde träffas. Såklart vi kunde. Jag drog med mamma till Weekday för att kolla på deras härliga 75 % rea. Härlig var den minsann. Testade en hel del, till och med den här, men den var dock förstor (buhuuuuuuuuu) då den kom ända ner till smalbenen.
Lite senare kom jag ut ur butiken med ett par leggings i typ syntet-material och ett coolt brottarlinne.
Bilderna kommer strax.

När man går med min mamma i stan måste man vara beredd på att en bit av tiden kanske blir skittråkig. Asså inte på grund av henne, nej nej. Men låt oss säga såhär: vad tycker ni om att stå inne på nordea och snacka en massa aktier och whatever i runt en halvtimme? Inte så kul, men såklart: allt i livet är inte meningen att vara roligt.
Efter det hysteriskt roliga ärendet på banken drog jag och mamma till McDonalds och fettade oss.

Nu är jag trött och jag känner att det här inlägget får ett IG av mig. Orkar inte skriva förståndligt. Så trött är jag.

Momy, can you dress me like this for tomorrow?


sthlm street style. personal style (is THE shit).

FRAMSTEG åt Adam Tensta <3

357816-265

Att Adam Tensta är GRYM är ingen nyhet. Att jag är galen i hans musik och stil är inte heller det.
Att jag repeterar att han är BÄSTBÄSTBÄST kan nog det inte heller klassas som en nyhet. Han ÄR det. He's got the style, he's got everything!

Nu har Tensta gått och blivit känd andra ställen i världen också. Självaste Perez Hilton har skrivit om honom. Läs inlägget här.
Jag är stolt. (Borde jag vara det? Låter ju som jag är hans mamma. Men såklart jag är stolt!)

Destination: Emelies rum

Var i centrum med Emelie för ett tag sen. Vi gick runt i centrum och var där en stund. Vi hade en maxgräns på att vara i varje butik i max en minut. Annars tror jag att vi inbildade oss att butiken stank eller hade konstiga saker. Jepp, det gjorde vi. Men båda mådde dåligt och var yra så v i bestämde oss att gå hem .. till Emelie. När vi kom hem till henne möblerade vi om i hennes rum och gjorde andra saker. Just nu fixar Emelie med en sak, haha. Hon och jag vet var det, hahaha.

Förresten, både jag och Emelie köpte sexiga och sköna behåar. Utan bygel. HAHAHA.

Lily Allen

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om Lily Allen som var gravid? Olyckligtvis så blev det missfall. Stackars Lily blev skitledsen (och såklart förstår man det!). Hon som planerat allt med att vara en mamma. Nej, vad synd. Hon förtjänade den där bebben!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/357816/images/2008/lily_1201371278_4525887.jpg

Trotts missfallet har hon kommit på benen igen. Såhär såg hon ut för några dagar sen. Lika fräsh och fin som vanligt. Inga sunk kläder á la Britney här inte.
Kollaget gjorde jag. Höhö, på paint.

Christina Aguilera


när vi ändå snackar Nylon; kolla vad vacker bild jag hittade bland mina bilder på henne.


NYLON

Alma skrev förut i sin blogg om att man kunde läsa Nylon på internet. Idag skrev Emelie om det. Nu skriver jag om det. Anledning? Smart idé för oss som inte alltid orkar punga ut 80 kr eller vad det kostar på pressbyrån.
Dessutom gillar jag Nylon magazine otroligt mycket. Jag gillar alla tidningar som inspirerar och tipsar mig. Det ska du som vill starta en tidning tänka på. Haha.

HÄR läser du lite av olika Nylon nummer.

They Wanna Know

They Wanna Know med Adam Tensta har nu blivit en 08:45 minuters lång remix. Några av personerna som är med och sjunger är Afasi (och säkert filthy), Mange Schmidt, Snook Danne (!),  Organism 12, DJ Rooftop och Eboi. Lyssna på den via Adams Myspace.


Adam på sidorna och Danne i mitten. <3


Asså Tensta är grymast. Jag lovar. Jag är kär i hans musik.

att sova

Jag vaknade för cirka en halvtimme sen. Max. Nu känns det som om jag sover bort mitt liv. Gör jag det? I alla fall på helgerna och det kan jag lova.
Det är ju så skönt så. Mina drömmar är även de roliga. Och väldigt knäppa. And that's how I like them, haha. Men det vore ju tråkigt om man drömde något som hade hänt, eller vad säger ni?

Vad händer idag då? För mig är hittills absolut inget bestämmt. Bara ta det lugnt och kanske kolla på några filmer.
Ni som läser min blogg ofta måste väl ha fått en tanke om att jag älskar filmer? För det gör jag. När jag inte har något att göra är det bästa att ta det lugnt med en film. Tycker jag.
Beroende kanske man bör kalla mig.
Men innan jag skrev det här onödiga inlägget hade jag inget att göra. Men nu lyssnar jag både på Lykke Li och bloggar. Det är ju lördag!

Och nuuuuu.... ska jag se en film. Jag tror på beroende.

Tack Emelie!

Många av er tycker att min bloggdesign är fin, vilket även jag gör, men dock är det inte jag som gjort den utan det är Emelie. Fast jag har ju gjort småååååå saker i bloggen, men som sagt, EMELIE! ;D

Igår så fixade hon bloggen lite mer. På sidan åt vänster speciellt. Det var snällt av dig honey.

lathet

Det finns många saker jag kan göra just nu. Tömma kameran från alla miljarder bilder är ett exempel. Ett annat är att kanske ta och läsa lite? Eller plugga. Sen kan jag ju blogga lite mer. Eller kanske städa rummet en aning.
Oj, många verb där, det skulle min svensklärare gilla.


Istället sitter jag och "prickar" med en penna på ett papper så att pappret blir.. prickigt. Men sen kollar jag på 13 snart 30. Har sett filmen förut, men jag älskar att se på filmer igen. Det är underhållande.

neon times


färger. neon färger. sånt är fint. väldigt fint.

Sony Ericsson W910i

PAPPA HAR BESTÄLT EN NY MOBIL TILL MIG! YES!
Han beställde den jag helst gärna ville ha - en W910i från Sony Ericsson. Jag är kär och jag kommer nog kasta mig på paketet när det kommer. Vilket typ är på Tisdag enligt försäljaren. Jag älskar mobilen. Jag älskar min pappa.

Bilden ?http://images5.bilddagboken.se/26/_u2/_u2/_u6/_u5/_u6/u226564/96780_1201276883.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

FREDAG!

Allt är bra med mig. Det är fredag och jag är väldigt lycklig. Jag älskar allt och alla just nu.

Skoldagen var skön. Det var inte så mycket att jag kände "AAAAAAAAAAAAHR". Förutom på franskan, som var sista lektionen för mig. Jag och Johanna var galna. Vi orkade inte med vår lärare. Vi tänkte nästan gå ut på lektionen och gå hem eller nåt. Vi störde väldigt mycket.
Sen gick hela franskagruppen efter att vi slutat till expeditionen för att klaga på vår fransklärare. De lyssnade, men de sa något irriterande såsom "men nu är det ju så att ni bara haft henne ett kort tag" eller "men vet ni vad? ni allihoppa kan väl ta och skriva en lapp för att beskriva vad ni tycker om henne och vad hon bör ändra!". Skitkul bah "Hej. Vi gillar inte dig eller din undervisning. Förlåt. Men kan inte du säga upp dig?"
Nej fan, nu låter jag som en gnällig idiot som alltid går runt och hatar folk. Men jag hatar inte henne. Jag bar inte gillar henne.

Juste juste, igår kom Ellos grejerna äntligen. Pumpsen behåller jag lätt, även fast det inte riktigt går att gå i de så bra, men man lär sig. (Hoppas jag). Jackan är påväg tillbaka. Sorgligt men sant. Den var inte alls lika fin i verkligheten. Muddarna var ju i något glittrigt tyg och modellen i sig var skitkort, typ till naveln.

Jag kan inte fatta att jag inte träffat Gisella på mer än sex veckor! Hon har ju varit i sydamerika. För länge. Jag har hunnit sakna så jävla mycket efter henne. Hon kommer få en örfil av mig för att hon varit borta så länge. Men snart landar planet till Sverige och då jävlar ska vi snacka asså. SEX JÄVLA VECKOR! <3


Kalender, please?

Känns som om mitt liv skulle vara 10 ton enklare om jag skrev planer för olika dagar i en kalender. Det skulle underlätta saker alltså. Men det kanske bara är något jag säger? Jag kanske är en person som skaffar en kalender sen inte skriver ett piss i den. Hope not, för jag tror jag ska ta steget att köpa en personlig kalender. Vuxenpoäng åt mig!

image238
en från den här hemsidan tror jag inte skulle vara fel.


24 Januari

Jag har blivit otroligt dålig på rubriker. Det vet jag. Men som det sägs: don't judge the book by it's cover. Bra ordspråk där. Dock vet jag inte om det jag skriver är så underhållande. Skönt är det för mig som får skriva av mig någonstans i alla fall. Att skaffa en dagbok vore väl något, men det känns som om jag inte skulle hinna skriva i den endå. Men jodå, jag ska leta lite efter ett block att skriva i. Ett fint såklart.

Idag hade vi bara tre lektioner i skolan så det var i princip väldigt lugnt och skönt. Håltimme vart det då vi skulle haft Musik. Håltimmen spenderades till att chilla och prata om onödiga saker med roliga människor. Sånt är kul.

Utvecklingssamtal hade jag även idag. När jag tänker på ordet utvecklingssamtal får jag upp precis en enda scen i mitt huvud och det är när läraren varje termin säger "Sofia är en väldigt ambitiös tjej som det går väldigt bra för, men på Idrotten har jag hört att hon är väldigt högljudd, pratig och ibland har fel attityd". He-he. Men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag dampar sönder mig på en lärare som bokstavligt talat snackar med små bokstäver. Tänk att få instuktioner från en person som viskar. Blir bara irriterad av att tänka på det.

Men jag ska vara glad att jag inte fick höra något sånt idag. Konstigt nog. Nej men utcklingssamtalet var mer för att man skulle berätta vad man tycker om skolan och så vidare.
En sak min mentor sa till mig som jag tror att jag kommer tänka på varje gång ordet "betyg" kommer upp i hjärnan på mig är att jag kan prestera mer. Mina betyg kan bli högre. Mina betyg ska bli högre. Jag ska ge det jag har. Jag ska kämpa och bevisa för samhället att jag är en fighter! Jag vill!


Imorgon är det fredag! Shit vad tiden går snabbt, hörrni. Vad har ni för planer nu till helgen? Själv vet jag bara hittills att jag ska sova.

Nu måste jag duscha (interessting shit), men sen ska jag kanske kolla på Rockbjörnen via aftonbladet.se

smarta ord


Heath Ledger

image236

Nu har kanske alla världens bloggar skrivit om det här med stackars Heath. Han är ju inte i livet längre. Tråkigt, säger jag. 28 år blev han. Han dog för tidigt. Och han var ju så begåvad.
Hans dotter, nej vad  tycker synd om henne. Skulle inte kunna tänka mig tanken att en av mina föräldrar skulle försvinna. Nej, usch. Bara tanken skrämmer mig.

Vila i frid, Heath Ledger!

23 Januari

23 Januari. Redan 23 dagar av det nya året har gått! Otroligt är det hur snabbt allt går nuförtiden. Jag blir nog tröttare för varje dag också.
Idag kände jag att jag behövde unna mig en sovmorgon genom att slippa franskan. Jag är inte den typen som skolkar eller något, men jag frågade mina föräldrar först och jag fick faktiskt. Men om jag hade gått skulle jag suttit i klassrummet och vi skulle gått igenom precis allt vi hade läxa i och jag pallade inte. Sen efter fran skan skulle jag få gå runt och tråka i 40 min tills resten av klassen kom. Och det skulle jag inte pallat.

Resten av skoldagen gick väldigt fort och ganska kul var det. Dock har jag stört mig fruktansvärt mycket på killarna i vår klass. De har på senaste tiden blivit såna pain-in-the-ass som får en att säga "boys are toys" eller "mens are pigs". Varför? De är så jävla själviska och tänker absolut INTE på att resten av klassen kanske vill lära sig saker. Vad de gör är att vara kaxiga, idioter och pratiga. Att inte prata om att de är omogna som in i helvettet.

Efter skolan ringde Emelies mamma till Emelie och frågade om hon och jag ville jobba. Det var redan planera att Emelie skulle göra det, men när de frågade om jag ville så hoppade jag nästan av glädje och tackade självfallet ja. Tack så otroligt mycket!
Jag blev ju skitglad för jag har ju tjatat hur länge som helst på att jag är i behov av ett extra jobb då och då.

Emelie och jag jobbade på olika apotek (juste, glömde ju berätta vad vi jobbade med. Men på apotek som sagt) i dag, men kanske vi jobbar tillsammans någon gång? Det skulle bli kulkul.
Det var riktigt kul på jobbet idag. Haha, fan vad pampigt att säga "jobbet".
Hann göra lite saker under tiden jag var där, även fast det inte var skitlänge. Men att plocka upp beställda varor fick jag göra. Som sagt, enkelt och roligt!

Efter jag jobbat åkte jag t-bana hem med Emelies mamma och sen gick jag hem och sov. Alltså är jag väldigt trött just nu för jag vaknade för ett tag sen. Förlåt för det otroligt slarviga inlägget. Men som sagt, jag är mucho trött.

PUSS

Jag är dum.

Förlåt. Sorry. Pardon. Perdone. Jag är en usel vardagsbloggerska. Det vet jag. Men the thing is att jag inte hinner. (Usch, ful svengelska, höh). Egentligen känns det så nördigt att skreiva att jag har fullt upp. Jag försöker ju inte komma på botemedlet till cancer precis, men jag pluggar. Och det är jobbigt eftersom min messed up klass inte lärt oss det av någon av våra lärare. Det har liksom varit varsågod-här-får-du-5823669-sidor-om-blabla-och-glöm-inte-att-vi-har-prov-på-det-nästa-vecka. Höhö. Not funny.

Nu ska jag dra och.. plugga? fan jag börjar bli sjuk av det. Eller av andra anledningar. Men förkyld håller jag i alla fall på att bli. Och hängig. Blä på det.


Shopping söndag

Idag har jag shoppat. Shoppat, shoppat, shoppat. Jag älskar och shoppa. Mina föräldrar tror dock att jag missbrukar shopping så de snackade med mig om det igår. Vilken het disskution det blev; vi jämförde deras missbruk med mina. Och missuppfatta mig inte, här snackar vi INTE om knark. Varför jag ens tänkte på knarkmissbruk kan vara för att jag precis läst klart En oväntad semester av Marian Keyes som just handlar om knark och missbruk.
Men jag har nu kommit på ett sent nyårslöfte. Denna gången handlar det inte om mig som person utan såklart om mitt shoppingmissbruk. Härmed bestämmer jag att jag inte ska köpa onödiga saker. Bara saker jag behöver(, eller kan behöva).
Vi får se hur det går med det. Säkerligen bra. Eller? Jo, det SKA det!

Jag har faktiskt andra saker att tänka på här i livet kom jag på. Som SO-läxförhöret om franska revulotionen som jag måste plugga på. FAN. Måste man så måste man. Dock är det ända som styr min hjärna nu betygen. Jag måste (MÅSTE!) få MVG i  SO-ämnena. 


Bilderna på köpen kommer förhoppningsvis senare.

stooooorm

image235

Varför måste Sverige alltid drabbas av jobbiga stormar? Det känns jätteläskigt att ha ett fönster i varje rum vid sånna här tillfällen, för om man är som mig så tror man ständigt att det bara helt plötsligt KABOOOOMAR (läs: går sönder). Jag tänker på scenen i Snakes on a plane. Ni vet vet när de är tvungna att öppna några fönster i flygplanet för att få bort alla ormar? Tur att huset jag bor i inte flyger.

oh my.. AFRO

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/357816/images/2008/1_1200767949_4525858.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/357816/images/2008/2_1200767964_4525859.jpg
(klicka på bilderna)

Erykah Badu är nog jävligt skön. Kolla själv bara hur hon brukar gå ut. Haha, det roliga är väl att afrot är hennes riktiga, eller?
Hon brukar ju annars ha en turban liknande sak lindad på huvudet.

The Bourne Ultimatum

Jag har väl skrivit om att jag är kääääär i Bourne-filmerna? Ja det har jag, fast i min gamla blogg.
Har nu sett alla tre filmerna och jag kan för tillfället inget mer än att önska att det kommer en till. Även fast jag inte tror det för jag tror det ska vara en trilogi.

http://practicemakesperfect.blogg.se/images/bourne_ultimatum_1183753150.jpg
bild från google

Den sista filmen i serien, alltså The Bourne Ultimatum var som jag skrev förut; väldigt väldigt bra. Den uppfyller alla mina krav för en action/triller då jag inte alltid gillar just den filmtypen!
Matt Damon, som spelar huvudrollen, har även blivit en av mina favoritskådisar bara efter att jag kollat på filmerna.

Mahaha, fyfan vad jag var inne i filmen. Om någon (av någon skum anledning) hade kastat vatten rakt upp i ansiktet på mig samtidigt som jag kollade skulle jag nog inte reagerat.

Förresten var det ju lite kul att en bit av filmen spelades i mina föräldrars hemland Marocko. Man förstog vad de sa, när de sa något. :P

Dagen tips är alltså att se denna film!

DISCO up your life

357816-230357816-229
(klicka på bilderna)

haha, så roliga skor från Din sko. Kommer ihåg att typ jag och Proma testade de för skojs skull och helt plötsligt så hade vi blivit 2 meter längre. Jag skulle lugnt vilja stossa runt med de.. på en maskerad! Men coola är de. 440 kr för den intresserade.

Nicole Richie

image225
image226

hon är så vacker. hennes outfit på bilderna är helt klockrena. solglasögonen är lite mer än coola. gemigsommaren.

< DIVIDED 3

Jag älskar Divided. Jag hatade Divided förut. Men sen bytte jag stil. Med tiden då. Nu älskar jag som sagt det märket. De gör så otroligt gryma kläder som en person lik mig blir mer än förälskad i.

När jag var med Proma i Kista hittade jag en kort hoodie/cardigan därifrån. Pank som jag var kunde jag inte köpa den.

image224
bild lånad av eyeliner. 198 kr på Divided/H&M

JUNO

Kollade precis på Juno via datan och den var otroligt mysig och bra. Handlingen  är i sig ganska enkel:
En tonåring blir gravid med sin bästa kompis och hon hinner inte göra abort så hon börjar leta annonser om vuxna som helst gärna skulle vilja ha ett barn eftersom de själva inte kan skaffa. Efter lite letande hittar hon ett par hon tycker borde ta hand om hennes ofödda barn och påvägen till förlossningen händer en del saker.

http://www.fest21.com/files/images/JUNO.jpg
bild från google

Filmen var bra för att den handlade mycket om ansvar för det man gjort fast även osäkerhet och stolthet. Bra film säger jag bara. Kolla på den ni med!

Den går på bio också.

noir et blanc


- spring/summer 2008, noir et blanc

zip it, zip skirt



Mahaha, i'm inlöööööve. I en kjol. Hur konstigt det kanske låter så är det fullt sant. Den är från Weekday och just nu vet jag att en av ägarinnorna till denna underbara sak har namnet Cecilia B Jonson. Kjolen passar henne jättebra. Den finns på weekday (som sagt) och ska kosta 250 kr. Tror jag såg en på Gina tricot för typ samma pris eller något men oj, jag ska ha en sån här. EN.

flower power

För bara något år sen var jag i stort sett helt fast vid saker som hade ett speciellt mönster, nämligen blommigt. Jag älskade att fynda saker som hade just det mönstret. Dock fanns det ju inte alltid många klädkedjor som hade det. Kan nog fullständigt bero på att det inte var så "inne".

Nu känner jag mig lite osäker. Skulle säkert kunna gå runt med något blommigt, men helst gärna accesoarer och detaljer och inte en hel klänning. Men nu när det verkligen verkar vara "the next big thing" så syns ju blommiga saker ÖVERALLT.

De här skorna från noir et blanc (som är ett ganska nystartat märke) skulle jag verkligen vilja strossa runt i på sommaren. Eller våren. De är ju coooooola.

image215
blommor ÖVERALLT

irriterad som fan

åååh, min data håller på att bli seg. Den var ju blixtsnabb nyss men sen laddade pappa ner några virus skit som gjort datan dålig (i alla fall vad jag tycker) och jag stör mig ungefär var 5 sekund på den. Jag tror PMS:en håller på att ta över. ARHHHHHHHHHH, jag vill skrika.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Barbershop 2 som har gått en stund på trean nu. Sjukt skön film.

http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/36/03/61/18447234.jpg
bilden är från Google.

myyyyys

Slutade för en liten stund sen skolan och när jag gick hem var det alldeles regnint så jag tog, som man brukar göra, fram paraplyet och gick där hem med min iPod. Mysigt värre var det. Och nu tänker jag vara ännu mysigare och fixa popcorn på kastrull och kolla på en film.

Choose life, people!

fulsnygg



T-shirten på bilden är från H&M. Den är snygg. Fast i själva verket är den ful. Asså blir den fulsnygg och jag gillar den. Trycket blir grymare eftersom den är just fulsnygg.
Kanske köper den en fröjdfull dag. 98 spänn tror jag man får den för.















A A AA

De fyra A:en står för: Allmost an AA. Alltså nästan en American Apparel. Och nu snackar vi om de mest omtalade klänningar. Ni vet, de i typ alla färger som går att hitta och som sitter åt så att man ser precis hur ens kropp ser ut?

image213

Vad jag försöker komma till är att jag fick en liknande av mamma igår. Fast denna gång med långa ärmar och i svart. Ryggurringning kan även det skrivas upp på listan.
Helt adorable tycker jag, men just nu står magen min ut (och i den ligger ett halvt kilo pasta och lasange, haha) så man ser ju inte riktigt hur fin den borde vara. Men fin är den. Dock har jag redan hittat ett problem - den är aningen kort. Man kan ju ofcourse dra ner den men riken att den åker ner är lika stor som ett flygplan. Flygplan är ju stora, haha.

Vad läskigt

Stog och bytte om här i mitt rum och persienerna (stavas?) har jag alltid öppna, men nyss kändes det som om någon lyste med en sån där röd .. vafan heter de.. penna med röd stråle. Ni vet?

Jag tror inte någon gjrde det egentligen utan det kan ju vara så att jag är helt snurrig i huvudet.

You are a STAR, my friend

357816-212

17 Januari

Dagarna tycks se ut likadana numera. En torsdag som denna ser nästintill likadan ut som en torsdag förra veckan. Nästan.
Har dock haft väldigt kul idag. Speciellt på lunchen då jag, Dita och Emelie hade damp och skrattade åt i stort sätt allt. Jag tror det är därför man kallar det skrattdamp.

Förutom det har dagen inte varit speciell alls. Eller jo jag kom på en sak. Jag hatar 80 % av killarna i vår klass och de 80 % = omogna hela bunten. Egentligen vill jag inte påstå att jag hatar så många, men okej, jag gillar INTE de. Jag  vill ju liksom ofta gå fram till de, ge de en örfil och kanske slänga en kommentar som "det här är du värd(,MOTHERFUCKER)!
Förlåt mig männsikor för att jag svär så mycket i den här bloggen, men jag trodde man skulle vara som man är utanför bloggen? Rätta mig isåfall om ni tycker det är fel.

Förresten, någon av er som tänkt på hur länge man kan tråka ut elever med siffran 1? Filmen på MA/NO var sisådär en timme och jag hann blunda lite, ja.

Btw, Nikita: ha det bra i Dubai!

Schopping

357816-206
(oui, bilderna suger riktigt hårt)

Var efterskolan påväg hem men då ville Dita så gärna så gå in och kolla på Joggningsskor på Stadium så jag gav det en chans. Hon hittade ett par skor, jag hittade två cardigans. Halva reapriset var det dessutom! 149 kr för båda, grått och svart.
De är sjukt fina i verkligheten och de kommer nog inom bara en snar framtid bli slitna. Belive me.

I'll kick your butt!

Jag tror inte en enda utav er kan gissa vad jag gör alldeles för tillfället.
Jag kollar in hemsidor som erbjuder kickboxning! Det känns lite konstigt. Har ganska länge velat börja på just kickboxning och det beror ju dels på att jag tycker det verkar kul och sen att jag lätt får fram min aggresiva sida genom att tänka på saker som svek och så vidare. Sen får man ju väldigt bra kondition och det är aldrig dåligt, speciellt inte för mig som faktiskt skulle kunna behöva det.

Priserna kanske inte är jättebilliga men jag tror lätt att det är värt hela summan. Jag vill i alla fall börja!

Jag drev lite med pappa idag när han kom hem från jobbet och boxade honom lite på armen och då gav han ifrån sig en ganska shyst komentar då han sa att han tyckte jag var bra och gav hårda och bra boxar, haha. Nu låter det säkert värsta som om min pappa upmuntrar mig att gå ut och slåss, men nejdå, haha.

Jag har alltid kännt mig ganska svag när det gäller det fysiska ämnet för det har alltid funnits folk som sagt "du är skit lat/svag" eller liknande till mig. Såklart många driver och det fattar man ju såklart, men sen när man tänker på det känner man sig lite svag trotts det.
Men det är jag inte och det vet jag! Möjligtvis att jag är lite lat, men vart går gränsen till icke lat respektive lat? Måste man ständigt gå runt och göra upphopp för att tillhöra kategorin "icke lat".
Jag har i alla fall inte träffat en sån person än, hah.

ÄLSKLINGS GRABBARNA <3

357816-204
Asså Adam Tensta + Snook. Fast nu var det bara Danne. Kihlen du borde också vara med! ;D <3

Tack Sussie!

image203

Kommer ni ihåg att jag vann tävlingen/utmaningen som jag blivit utmanad av Sussie att göra? Kul det. Idag såg jag att jag fått en liten present, nämligen en liten Lip Butter från The Body shop i smaken Papaya. TACK för den och allt!

I think it's ONSDAG

Jag är så himla vilsen när det gäller dagar. Har gått runt som ett segt barn och trott att det är torsdag idag, även fast jag vet att det är onsdag. Sen har jag gått runt i hemmet (har bara varit hemma drygt en halvtimme) och kännt mig riktigt nyttig. Det kan nog bero på att jag ätit TVÅ äpplen. Ovanligt mig, men de ska bli en vana faktiskt. Äpplen är ju så gooooda.

Annars har dagen denna varit ganska lugn och soft. Har lyssnat på "Radar" med Britney ett visst många gånger. Den är en sån där låt som är typiskt Britney och fastnar rakt inne i hjärnan inom 0,8 nanosekunder.

Såg ni Hitch igår? Jag såg den trotts det faktiskt inte är första gången, men w hat can I say? Jag gillar filmen! Inte nog med att Eva Mendes har mitt drömjobb i filmen. Typ.
Men den är fin på något sätt. Eller jag vet inte, känns som om jag snackar om något annat så här sätter vi punkt.

Ska strax gå och sova en stund men juste glömde ju berätta att jag köpte två tröjor (eller mer koftor) på Stadium när jag var där inne med Dita idag. 149 för båda! BILLIGT or what?

Borde va' legend inom Hiphop men är bara känd för att va' pop

Visst är Danne söt och bäst? SNOOK is the shiiiit.
Markoolio är bara för rolig. Tror inte jag kommer kunna ta honom som en riktig hiphopare, han kommer alltid vara "Dr Mugg" i mina ögon. Hahaha!

elle est parfait


Mary Kate klär sig verkligen skit fint!

15 dagar har redan gått

För 15 dagar sen var det ända man kunde höra och se ljudet av fyverkerier, nu är det något helt annat. Vad har jag dock inte riktigt kommit på. Men böcker kanske? Lärarna har ju nästan helt serist bombat oss med böcker.
Men ja ni, jag skulle ju vara positiv när det gäller skolan så fine. Men min franska lärare tål jag inte längre. Trodde inte en människas gälla röst kunde gå mig på nerverna så mycket. GMSKDODEJHFJ.

På lunchen idag har jag och Dita skrattdamp. Så fort vi fick ögonkontakt brast vi ut i skratt. Det var så pinsamt och inte nog med att vår mentor satt brevid oss och pratade. När jag skulle fjäska och vara allvarlig möttes jag av Ditas blick och sen som sagt skrattade jag ihjäl mig.  Förlåt, det var inte meningen T-B, haha.

Om runt en halvtimme börjar dansen och jag hoppas verkligen inte att den är inställd som förra gången. Jag vill faktiskt dansa!

Spice Girls - Wannabe

På mattelektionen idag var jag och Emelie busiga och barnsliga så vi bestämde oss för att lyssna på SPICE GIRLS. Allas favoriter, eller de var ju i alla fall det. Kommer ni ihåg det? Jag var typ som besatt av de. Då jag inte var på dagis dansade jag till deras låtar, gick runt med deras kläder och mimade till deras låtar.


Elin Kling hypnoserar en höna

Såg ni The voice TV imorse? Elin Kling var ju med. Hon var sjukt underhållande och jag ser fram emot de kommande veckorna för då är hon ju med en gång just varje vecka.
Förresten så snackade de om att Elin en gång i Studio Virtanen hade hypnotiserat en höna. Lät skumt, men när jag sökte på det på Youtube var det nästan för roligt för att vara sant.

Förresten, glöm inte att Klingan flyttar sin blogg till Kanal5

MADDAFAKKA!

Jag hann inte dissa dig förut, din odugliga omogna idiot, men nu när du hoppas på din comeback så hoppas jag bara att du känner dig RIKTIGT JÄVLA DISSAD. För det borde du, jag är som klar med dig. Fast det var jag för länge sen också.

Känn dig så jävla dissad!


(De flesta av er förutom typ Emelie och Nikita fattar säkert ingenting, haha. Men det är ju skönt att skriva av sig.)


It's monday Bitch

Måndag idag och det kännd väl som ja, en typsik måndag? I alla fall för mig här borta.
Dagen började ju dåligt nog med att jag kom försent trotts att jag hade sovmorgon och då vill jag bara lägga till en sak: HEJ SOFIA!
Sen har vi typ varje måndag lunch efter första lektionen och det är lite dåligt eftersom resten av dagen är jättelång så då går man och är lite smått hungrig.

Lunchen var hemsk för mig. Men den startade bra, god mat och positiv inställning var det jag gick omkring med innan jag satte mig ner för att äta. Efter ett litet tag kommer några andra kompisar från den andra klasserna och sätter sig brevid oss.
Inom loppet av några minuter är den vikt vi har det största och mäktigaste ämnet i matsalen. Tråkigt nog. Men det var just för att de hade varit och mätt sig/vägt sig hos syster hela bunten.
Men anledningen till att jag tyckte det var jobbigt var för att alla var så löjliga! Eller allting var så löjligt.  "Aah, men jag måste verkligen gå ner 0,4 kg", "hur mycket väger du då?", "du är ju skitsmal". Sånt satt vi och snackade om i runt en kvart eller liknande. Jag tycker ju sånt är jobbigt eftersom jag faktiskt har viktproblem. Det är ju såklart jobbigt att snacka om sånt då. Eller obehagligt är nog ett bättre ord.

Nog om det. På idrotten som vi hade senare under dan' var det boxning som gällde. Jag ahde inte kläder med mig för jag ahde glömt de, men jag kunde ändå vara med.
Det var faktiskt riktigt kul. När vi boxades tänkte jag på saker som en gång gjorde mig förbannad elelr ledsen som svek och andra saker. På det sättet fick jag ut min ilska och det kändes riktigt skönt.

Jag har ju förut här i bloggen skrivit om att jag vill börja på kickboxning,  right? Det vill jag fortfarande. Det verkar ju typ som en riktig "Sofia-sport" som jag kan verkligen släppa loss och hålla på med något jag gillar samtidigt. Har dock hört att man ska ha riktigt bra kondis när man kör kickboxning, men som nybörjare lär man väl sig? Det måste man väl?
Ska prata med pappa om det senare ikväll kanske om jag hinner och sen kan jag ju leta efter någon klubb där kickboxning finns.

All the sudden

Nej nu blev jag riktigt sugen att slösa pengar på seconhand. Ska nog göra det inne på stadsmissionen, röda korset och Myrorna när pengarna kommer. Det är ju ändå typ bara de tre butikerna som har billig seconhand i Stockholm.
Någon som vill hänka på?

Chips up my life

Såg hos Moderniteter ett kul inlägg om chiphalsband och LPS-skivarmband. Sånt är alltid kul och jag skulle inte tacka nej till någon av de. Kolla vad fina de och några till saker från Tatty Devine är! Chips up my life, säger jag bara!




Har jag sagt att jag älskar neonfärger, btw?


Tävling i Kenzas Blogg

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Nya hörlurar/headset, tack!

Jag behöver nya hörlurar. Mina från Apple har tydligen sprängts och jag är alltså väldigt förbannad på de. De ska ju vara av skitbra kvalitet och det är inte så att min iPod har högsta ljudet heller. BHAPDGHFTRED.

Men jag vet nästan hur mina ska se ut. Eller jag vill ju i alla fall att de ska se ut på viset att de är vita och helst ska de ha såna öronproppar eftersom mina cp öron inte kan ha vanliga då de åker ut hela tiden och det beror faktiskt på att mina öron är för små så det går inte att sätta in de riktigt som man ska.
Men hörlurarna skulle faktiskt även få vara i en cool färg (helst en stark neonfärg). Det skulle vara coolt.

Men det vore väl ändå något med ett headset som t.ex. på bilden. Ett färgglatt. Men det blir lite jobbigt för mig, för jag tror inte det skulle passa så värst mycket. Men man vet väl inte förens man köpt de, tror jag. Ett par i gult från WESC skulle jag mer än gärna vilja ha. De är ju så grymt fina!

357816-195

Sammarbete med Cocoo.se

Jag har precis skapat sammarbete med Cocoo.se och det ser faktiskt ganska bra ut. En banner hittar ni längre ner åt vänster hörn och den får ni mer än gärna trycka på. Hemsidan är ju fantastisk så jag skulle rekomendera er att ta ett titt där.

Såg förresten att de säljer Bamboo-örhängena där för er som är intresserade. Och jag vet att många av er är det. Bor ni inte i Stockholm (där jag vet att de säljs) kan det här vara en bra fördel. Sen är örhängena billiga för att vara så fina!


Jag lånade bilderna där örhängena var i största storleken, det finns ju mindre.
  • Hjärtformade örhängen; Stora: 165 kr Medel: 145 kr Små: 125 kr
  • Runda örhängen; Stora: 165 kr Medel: 145 kr Små: 125 kr
  • Kantiga örhängen; Stora: 165 kr Små: 145 kr

I'm a PIZZA, you can be a HAMBURGER

Hittar alltid så otroligt fina bilder hos Cobrasnake så jag tänkte som Emelie; varför inte skapa en kategori? På det sättet slipper jag ju skriva vart bilden kommer ifrån vilket jag sparar 30 sekunder på. Smart dära.

357816-190

It's Sunday but where's the sun?

Fan då, det är söndag IGEN. Egentligen skulle jag mer än gärna vilja skriva "jag orkar inte gå till skolan imorgon", men jag ska försöka sluta vara negativ mot skolan. Det kanske går bättre med betygen då?
Jag ska från och med nu försöka tänka positivt när det gäller skolan, typ "Vad najs, det är skola imorgon. Jag får verkligen inte komma försent". Hehe, det där lät dock väldigt sarkastiskt, men jag ska verkligen försöka med den här akten att lura mig själv och se vad den leder till.

På dagens schema står plugg, någon halvtimme med träningsmaskinen, en härlig dusch och mycket bokläsning. Då ska vi se hur det går med det. He-heepp.

Förresten, jag älskar sommaren och längtar så mycket efter den. Typ verkligen så mycket att jag börjat fantisera om den. (Psyco). Den här sommaren ska i alla fall bli den bästa! Vilka är med mig?

Beroendeframkallande

Cigaretter är beroendeframkallande. Det är också spel, speciellt det här. Ni måste testa det, fast jag varnar ju er, det är beroendeframkallande. Once your in you can never stop, haha.

Men vad gör jag annars? Jo förutom att sitta men en proppfull mage som kanske innehåller ett kilo onyttiga saker jag stoppat i mig på några timmar så lyssnar jag väl lite på musik och känner mig lite omringad av tallrikar och glas som jag till en ovana ibland brukar glöma att flytta på till köket. Bad Sofia!

Det blev som planerat ikväll. Vi drog till Johanna och kollade på drygt två filmer. "Black christmas" som typ är en gammal skräck film och lite av filmen "tretton"
Men sen drog jag och Emelie hem med bussen.

Det var skitkul hos Johanna, verkligen. Vi lärde på ett sätt känna oss själva bättre då vi upptäckte att hey, vi är faktiskt jävligt lättskrämda. Vi skrek liksom hela tiden och åt fel saker, haha. Jag tror Maria och Nikita spelade in lite när vi skrek. Mer sånna kvällar, tack.

Skillnaden mellan tjejer och killars skrik

Tjejer är bra på att skrika när något är skitkul. Precis som Emelie som kan ha ett garv som låter lika högt som krigslarmet som går den första måndagen varje månad. Haha, när man hör det så vet man att något roligt verkligen hänt eller sagts.

Killar är bra på att skrika åt tv:n jättehögt. Det vill säga om Christioano Ronaldo råkar missa ett skott i målet när han är 5 meter ifrån. Hur vet jag det? Jag hör det precis just nu eftersom Mickey sitter i ett rum med 4 av hans kompisar och ja, skriker åt en match.
Observera att de gör det ungefär i en kör och det börjar med typ "oooooOOOOOOOOOOH!".

R-r-r-rastlööös

Om ungefär tjugo minuter ska jag träffa Emelie och Dita i centrum. Vi ska ta en burgare på donken sen gå vidare till filmkedjan och köpa godis. Efter det går vi till Nikita och är där ett tag sen får vi skjuts av Nikitas pappa till Johanna och däääär.. där ska vi ha en mysig filmkväll.
Tror Johanna och Sandra har hyrt en skräckfilm. Haha, Nikita kommer så aldrig se den om den är "baserad på en veklig händelse". Det är nog det värsta hon vet, haha. Erkänn att du blir lite rädd nu också Nikita, haha?


Krånglig beskrivning maybe, men jag är rastlös och jag pallar trotts inte det fixa till inlägget. Weird. Jag som trodde man gjorde sånt när man var rastlös. I was wrong.

Ha en chill kväll people! PUSS.


Baby Baby Baby

image187

Fick precis reda på att även Christina fått ett barn inatt och på samma sjukhus som Nicole Richie. Det var nästan samtidigt. Fast hon fick en pöjk tillskillnad från Nicole som fick en tös. Åååh, jag älskar bebisar och deras är säker så gulliga så. Någon mer än jag som vill se bilder?

BUY BOUGHT BOUGHT

Nu har mamma beställt lite saker från Ellos. Jag hittade två på rean och de beställde hon åt mig. Tack! Visst är de fina? Precis vad jag ville ha!


Sorry för MEGA bilderna, men de skulle bli ihop pressade om jag hade de i miniaty-grejs. Jackan var helt i min stil och jag ser fram emot att ha den på våren med någon skön halsduk maybe. Skorna var också dunderfräcka. Mjauuuu.

Förresten, viss är modellen lite lik Angelina Jolie? Kolla på läpparna! Vacker var hon i alla fall.

Lördagsplaner?

Vaknade för ett litet tag sen. Jag mår bra och det är bra. Mår ni det?
Den här dagen blir säkert riktigt kul. Det känner jag på mig. Men planer vad jag ska göra denna dag är inte riktigt klara, men kanske en filmkväll hos Johanna. Vad ska ni göra?

Är annars väldigt sugen på att sätta på mig riktigt slappa kläder. Benvärmare, tights, en riktigt stor och skön t-shirt och en lurvig halsduk. Mjau, vad skönt.

Vad händer annars i min vardag? Juste, smart som man är börjar man fixa naglarna lite med vitt nagellack och när det blir fel får man panik och drar en bit av handflatan över det stället som blev fel. Sen går man in till toaletten för att få bort det med aceton och vad märker man då? Jo, att man tydligen inte har aceton hemma. Life's just sweeeeet.

Förresten ni vet ju att Nicole Richie var gravid? Enligt massa rykten ska hon tydligen ha fått ett barn redan inatt. Spännande. Men det är en flicka vad jag hört och hon heter Harlow Winter Kate Madden. Gulligt asså!

Grattis Irak, ni har fått snö!

Började asgarva när jag på aftonbladet.se såg att Irak tydligen fått snö. HAHAHAHA, är det inte roligt? Typ ett skit hett land som nästan kväver en på sommaren får SNÖ på vintern'. Vi får nästan inte ens det längre!
Det här snacket om klimathotet börjar göra mig verkligen seriöst rädd. Och chockad. Och flummig (ibland).

image182
Bild och källa: Aftonbladet

Men kolla på bilden, visst ser de överlyckliga ut (i alla fall en, den andra verkar vilja få tillbaka den kvävande hettan)? Bah "YEAAAAAAAH, det kom 785 år senare! Vi visste att det skulle komma tillbaka!" HAHAHAHAH.
Jag vet inte men det måste vara min dåliga humor som spökar extra mycket på småtimmarna.

Play with LEGO

Känner mig otroligt opersonlig när jag lånar bilder från andras bloggar, men jag kan inte hjälpa att jag blir otroligt inspirerad och just därför vill dela med mig av det goda. Hope you like it anyway!

Otroligt kreativa Emma har, som jag sett, fixat ett otroligt grymt halsband med ett hänge av inget mindre än.. LEGO! Grymt som få. Jag har på sista tiden fastnat i neon färger. De är så otroligt fina om man bär upp de på rätt sätt. Eller gryma bör jag nog skriva.

image181
Ja ni, bilden är ju då såklart Emmas.

Vita tygskor is all i need

Jag älskar sneeakers. Har hittills samlat på mig tre stycken och några hundra till skulle jag inte tacka nej till (fast det skulle blivit onödigt, haha).
Men nu vill jag faktiskt ha ett par tygskor. Helst ett par vita Converse (eller fake) med hög skaft. Men de här otroligt billiga från H&M var det ju inte heller något fel på. Dragkedjan vet jag dock inte riktigt vad jag ska tycka om.
Men den passar väl skon lite?
Endast 129 kr på Divided.



Bilden är lånad av Engla.

Kanske dags att tänka på jackor inför våren?

Vår jackor är faktiskt ganska roliga att leta efter. Den som hänger i garderoben min och väntar på att bli använd är en från Bikbok. Den kanske är för tunn, men man kan ju alltid ha en bamsehalsduk till. Det är ju desstutom en mycket fin detalj. Men en skinnjacka vore inte fel. Likaså den här...

image178
948 kr hos Branten

Fan vad tråkig jag är

Förlåt folks, jag pallar inte blogga precis just nu. Kommer säkert blogga om ett tag, men just nu sitter jag och bäddrar igenom ett av Kenzas inlägg, asså kommentarerna och de är då så otroligt roliga eftersom det är en tävling och för att vinna måste man skriva det pinsammaste som hänt en.
Jag skrev en pinsam historia, men den var inte jättekul att läsa, dock för rolig i verkligheten. Leta så kanske ni hittar, hah.

Victoria Beckham för Marc Jacobs

Nu är det ju så att kanske 100 andra bloggar i Sverige också postat dessa bilder, men det gör inget. De var ju faktiskt lite roliga och därför passar de här. Jag är ju en rolig person, om man lär känna mig.


Vad tycker ni om bilderna då? De var ju roliga! ;D


Ack så tighta!

Sydde precis in mina Carling jean ännu mer. Resultatet blev bra.. på ena benet speciellt. Det andra blev tight som in i helvette. Jag tror det tog en halv minut att få på mig den. Asså bara ena benet. Mer 50 sekunder faktikskt. Och det är ganska mycket, hehe. Nej men sen kan jag inte göja bak benet uppåt så mycket för då är jag rädd att de går sönder, haha. Men när symaskingen ändå är framme kanske jag bör fixa till skiten?

image175

Även kändisar bär H&M

image174

Visst är Lindsay Lohans hood snygg? Den är ju faktiskt till och med från älskade H&M. Alltså, my point: även kändisar shoppar på H&M.
Den finns i andra färger och kostar 249 kr.

När vi ändå snackar om Lykke Li


Jättefina låtar är vad hon har! Fin text och melodi. Ladda precis ner några av hennes låtar.
De ska när de är klara in i iPoden.

Lykke Li - Tonight


Lykke Li

image169

Jag kommer ihåg när jag sov över Emelie för ett tag sen och vi satt i hennes kök och åt samt kollade på ZTV. Då visade de "Little bit" med Lykke Li. Vi tyckte videon och låten var grymt knäpp och vi skrattade åt den "dansen" hon tydligen "dansade" i videon. Den med armarna täckta över ansiktet.
Jag kollade jag nyss förbi Emelies blogg nyss och klickade på en video då hon sjunger live (asså Lykke Li). Och det lät faktiskt bra! Låten var bra och fin.
Jag är alltså tydligen den som måste höra en låt minst två gånger för att börja gilla den.

15KRONORFATTIGARE

Fina smycken till otroligt billiga priser är aldrig fel. Man sparar ju typ 4* på rean jämfört med ordinare priset, if u get it?
Armbandet är från Gina Tricot.


en gnutta Sofia bjuder jag på.

Någon mer än mig som längtar?

Den 29:e Januari smäller det! Nästan. Eller i alla fall för min kära tv. Då visas ju nämligen GOSSIP GIRL! Har sett fyra avsnitt redag och läst tre böcker för just nu håler jag på med den fjärde. Och jag älskar den! Fyfan vad jag längtar.  Någon mer som gör?
Hursomhelst borde verkligen alla ta och kolla på åtminstonde pilot-avsnittet när det visas!

image166
Serena och Daniel från en bit av serien.

Den 29:e fyller ju även den världsbästa pappan år. Synd att han inte gillar GossipGirl för då hade det kunnat vara en bra present till honom. Men förresten, vad fan ska man köpa i present till sin pappa? Varje gång jag frågar mina föräldrar "nej , du behöver absolut inte köpa något, jag önskar mig inget, men TACK ändå". Det borde vara jag som säger tack (på ett 100% ironiskt sätt), de gör ju det svårare för mig! Såklart de ska ha presenter när de fyller år.

more, More, MORE

Dagen ser idag ut som den brukar göra en Januaridag som denna. Det där lät ju en aning flummigt, hehe. Men det kanske är så att jag blir flummig när jag är trött? Tänkte ta och plugga lite snart, men först ska jag sy in ett par jeans ännu mer, därav rubriken, hehe. Fast den passade ju inte sådär jättebra, men sånt får man leva med. När jag senare lägger mig i sägen för att plugga får det inte bli som igår att jag somnade med iPoden på och med en bok i handen i sisådär tre kvart. Haha, det måste ha sett roligt ut asså. Kanske till och med lite såhär roligt?


HAHAHAHAH!

Adam Tensta-beroende!

Nog har jag märkt att jag på sista tiden blivit mer och mer besatt och beroenda av den bästa Adam i Stockholm. Nämligen Adam Tensta. Jag tycker han är så grymt bra, och det är han, eller hur? Dessutom har han Stockholms vackraste leende som någon radiopratar sa så fint.
Han är i mina ögon helt enkelt BÄST.

En sak jag är ledsen över idag är att om jag hade varit 18 år eller äldra så skulle jag faktiskt fått se Adam Tensta live. IDAG. På hans egna spelning! BHAPAHTRDRÅDRHDJGLSWÅR. Men en dag Tensta, då jävlar ska jag vara på en av dina spelningar. Eller flera!

357816-165
Bilden till höger är från gårdagens Grammisgala. Riktigt snygg och bra buskap.
CLOSE GUATANAMO BAY!


Ni är BÄST!

Tack så mycket för att ni ger mig fina kommentarer. Och kommentarer över huvud taget. Det är det jag älskar. Bloggen har blivit större som aknske några utav er märkt. Idag har jag haft 100 unika besökare hittills och visst är det lite för några av er, men för mig är det alldeles strålande! Hade inte så många förut. Hoppas det blir mer! ;)

Ni är BÄST.

Det efterlängtade inlägget om Bamboo-örhängena

image163

Nu ni, nu ska jag berätta vart jag köpte mina skönheter. De må vara mina första, men jag säger bara vänta till den där butiken, i will come again. Nästa gång blir det förhoppningsvis i silver och kanske annan, liknande modell.

Många i skolan har frågat mig vart jag köpt de, och det har ju varit jobbigt att berätta, så för de som frågar ska jag skicka länken till.


Men nu... I en liten butik i Skanstull fann jag mina skönheter. Allt tack vare Sussie! TACK!
Butiken heter Antik och ligger på Ringvägen 141. Om man går av i Skanstull när man åker tåg sen upp för uppgången som går uppåt och inte neråt då går man i alla fall åt rätt håll.
Sen ska man gå åt vänster när man kommit upp till stället efter spärrarna och efter det såklart upp för trapporna mot höger, annars kommer man ju ingenstans. Haha.
Efter det kan man ju se ringen åt höger och dit ska man ju inte, utan man ska gå mot vänster. Där är ju Ringvägen. Sen går man rakt fram med höga siffror (eller vad man säger?) och det tar ett tag och komma dit. dock inte så länge, men ha tålamod. När man ser en Sibylla grill vet man att man kommit rätt. Åt höger om den finns två Antik butiker. En som säljer möbler eller något sånt och en som säljer smycken och det är dit man ska in. Sen ska man frossa i fina örhängen och smycken därifrån, förstår ni.

Förlåt att jag skrev slarvigt, men jag suger helt klart på att beskriva. Hoppas ni förstår i alla fall, annars är det bara att fråga!

Ska bara duscha..

Nödvändigt inlägg, jag vet... men många av er har ju undrat vart jag köpt mina bamboo-örhängen och de so verkligen vill ha svar får väta ytterligare ett litet, litet tag för nu ska jag hoppa in i duschen.

Dagens outfit (!)

Känns ju lite små fjantigt att posta en dagens outfit eftersom jag nog aldrig brukar göra det. Men det kan väl komma då och då. Hoppas ni gillar outfiten. Den var inget jag planerat skitmycket utan jag bara slängde på mig den för att den kändes mysig och fin. Den ser ganska tråkig ut på bild men i verklighetn såg den bättre ut kan jag lova. Sen hade jag också sneakers och det gjorde den ännu snyggare.


(TACK Emelie för att du fixade bilden! <3)
  • T-shirt som jag använder som "Klänning", Jack and Jones.
  • Tights från jag-vet-inte-vart. Det gör man aldrig när det gäller tights.
  • Sneakers (som inte är med på bilden) från Skopunkten
  • Halsduk som i sig egentligen är en poncho, typ veromoda 100 år sedan.
  • Bamboo-örhängen som jag strax ska skriva ett inlägg om ;)
Familjens kamera suger, men jag vet i alla fall vad jag ska önska mig om sisådär 6 månader. He-HEEEE.

"eftersnack"

357816-161

såhär kan det se ut när jag och Emelie "eftersnackar" fast inte efter programmet utan under sändningen.
Hahahahaha! Jag garvar fortfarande åt Lasse Stefans! HAHAHAHA

Grammisgalan

Är det någon mer än jag och Emelie som kollar på Grammisgalan? Eller åtminstonde lyssnar medan ni gör något annat? Jag är skyldig.
Haha, jag och Emelie har typ "eftersnack" på msn, bara det att vi kommenterar allt innan den är slut.

Jag är värsta stolt över Adam Tensta! Killen med talang. Han vann ju ett pris! Blev typ SKITGLAD. Han är ju bääääääst.
image160
fortsätt så, Adam! <3

hola då, så länge!

Nu ska jag sjunka ner i min otroligt sköna säng och slippa frysa och bara ta det lungt. Plugga lite och läsa. Sen med iPoden i högsta hugg, älskar den nu när jag fixat nya låtar till my honey.
Ha det bäst, vi hörs senare!

Hola

Jag har förändrats. Väldigt mycket. Det märkte jag när jag och Emelie var påväg hem idag, vi snackade om det. Nej men nu känner jag mig väldigt chill, jag har inte världens press på.. allt. Jag tar det lungt, tar en dag i taget och njuter av livet.
Sen har jag även mycket tid att ägna mig till annat än plugget och att plugga hemma. Visst, det har bara gått två dagar, men jag känner att den här terminen kommer bli bättre än förra.

Idag är det nog onödigt att skriva vad som hänt i skolan, för det har ju nästan verkligen inte hänt ett piss. Inga olyckor vart skedda som igår i alla fall, haha. Men dagens lektion blev slöjden. Jag valde träslöjd, faktiskt. Ovanligt, men läraren är BÄST jämfört med syslöjds läraren. Hon verkar tråkig och sträng.

Men snart kommer en dagens outfit och några andra inlägg, typ.


Imorgon, jag lovar

Svarar på vart Bambo-örhängena kommer ifrån imorgon för då kan jag ta reda på vilken gata osv.
Sen kanske jag slänger in en dagens outfit, även fast jag tycker det kan vara lite töntigt. We'll see.

How the black diamond should be

image159

Den nya kedjan som den fina svarta diamanten från modette fick ser ut såhär.
Det blev fint tycker jag, vad tycker ni?

Jag är tilräckligt trött för att kunna sova hela natten

De senaste dagarna har varit lite av ett helvette för mig. Jag har bara frått några timmars sömn i flera dagar nu och det är ju skit dåligt. Speciellt för mig som älskar att sova. Hellre kommer jag försent till skolan och får sova ut än att komma för tidig och vara trött hela dagen. Det skulle faktiskt vara skönt att göra någon gång.

Jag undrar verkligen hur dagen blir imorgon i skolan, det var ju trotts allt kaos idag. Massa rutor blev ju krossade av dumma elever som ganska märkbart hade DAMP. Sen sköt ju typ samma idioter fyverkerier inomhus två gånger vilket resulterade i att två poliser kom till skolan och en polisanmälan las in.
Vad säger man; en vanlig dag i vår härliga skola?

Lindsay Lohan

Såhär vill jag se ut imorgon. Outfiten är nästan helt klockren och ser faktiskt bekväm ut.Skorna önskar jag att jag hade. Likasom allt annat som ingår i outfiten. Fast koftan har jag en liknande av, fast i mörkblått.

image158

Linjera mera!

Ända sen jag upptäckt Lily Allen har jag älskat när folk har eyeliner. Speciellt över ögonen som hon har. Det är så otroligt vackert.
Jag har aldrig vågat eftersom jag väldigt tydligt suger på att lägga på eyeliner. Speciellt dipliner som är blöt. Det brukar nästan alltid sluta med att den är helt utsmetad i mitt ansikte och det är inte riktigt nice. Men som Proma sa när jag frågade hur hon gjort det: att öva ger färdighet. Så sant. Innan jag duschade igår tränade jag och det blev ganska bra till slut. Så idag hade jag på mig det och det var väldigt fint. Jag ska fortsätta med det. Ni borde också testa!

Man kan köpa en helt svart från H&M för 49,50 kr. Sen finns det ju dyrare och lite bättre
. Ofcourse.

image157

You are such an angel!

Hittade bilden hos Stina och det var tur för jag har letat efter den. Den är typ min favoritbild från 2006s Victoria Secret show. Visst är ängeln vacker med sina vingar?

image156

Man måste ha speciella ögon för att se SÅ fel

Såg hos Ebba att någon med hemskt dålig syn skrivit i ett vem-bar-den-bäst-inlägg (asså kommenterat) att Amanda Bynes och Chloé Sevigny inte passade i just den klänningen. Fast det lät inte så bra när man läste det:

"Postad av: Molly, 15:55, 8 januari 2008
Lätt att Lily var snyggast i klänningen! De andra har så himla runda armar och ser ut som små tanter i den."

Och det roliga är att det verkligen inte är sant. De ser ju helt otroligt vackra i klänningarna. Helt hälsosamma och fina. Men det är ju hur jag tycker. Sen tycker jag ju att Lily Donaldson ser för smal ut. Hennes armar är ju så sjukt smala.
Kolla själv in det här inlägget
och bilden!

image155

Ny bakrund

Som ni måste sett har jag ÅTERIGEN bytt bakrund. Märker att jag gör det ofta och det beror ju bara på en sak och det är att jag tröttnar så otroligt snabbt. Men den senaste har jag lånat av Amanda. Hoppas hon inte har något emot det.

iPod nano <3

I skolan visade Johanna sin lilla iPod nano som hon fått i julklapp. Jag blev förälskad. Den var så sööt och bra. Funderar starkt på att önska mig en sån om sisådär sex månade då jag fyller år. Om det inte kommit en nyare modell. Har ju själv en nano, men den är för avlång tycker jag och den kan man inte ha videos på.
I så fall skulle jag gärna vilja ha en i ... hmm, jag vet inte vilken jag tycker om mest. Men med 8 GB.

Fast on second thought, en iPod touch vore ju inte fel?


image153
Bild från Apple.se


Fan då, dansen är inställd

När man vill göra något går det inte. Fan. Jag ville faktistkt dansa. Jag var till och med i hissen påväg mot tuben när jag fick sms:et. PHA!

Men jaja, man kan inte sörja föralltid. Move on liksom. Asså till mig själv då, hah.
Nu finns det ganska många saker att göra här hemma.
  1. Hänga upp det nya (underbara) schemat.
  2. Verkligen storrensa iPoden och lägga in nya fräscha låtar.
  3. om jag ska fixa punkt två måste jag ladda ner iTunes till den här datan.
  4. Fixa modette-halsbandet som tar ca. 3 sek  ;P
  5. Bädda min säng.
  6. Kolla på OC som går på tv typ nu.
  7. Bestämma vad jag ska ha på mig imorgon.

Dans snart

Ska strax iväg till dansen. Det ska bli kul, speciellt eftersom jag sett fram emt det ganska länge. En bra bit under lovet.

Förresten jag tänkte ju på en sak när jag skrev min svenska uppsats idag. Jag skriver väldigt slarvigt och så här i bloggen. Jag kan bättre skani veta, haha! Men liksom jag orkar inte ta min blogg alltför seriöst, och jag hoppas ni inte heller gör det. Jag ser ju bara det här som en rolig hobby.

Borde kanske skriva lite om skolan innan jag avslutar inlägget? Men vad är det att skriva om egentligen? Skolan började och jag var faktiskt pigg. Resten av skolan måste varit mer än pigga för de bokstavligt talat sprang runte över hela skolan. Fram och tillbaka. Snacka om huvudvärksfaktor 100%.

Men vi fick några nya lärare. En ny mentor som är BÄST. I alla fall till skillnad från vår gamla som bara tjatade på sitt blodtryck och massa annat. Sen en ny franska lärare. Vi har bytt 5 hela gånger på väldigt kort period. Men hon som vi ska ha nu är inte ny direkt, vi hade henne ju i början av sjuan. Men jag vill inte ha henne, eller jag vet inte. Sålänge jag inte sänker mitt MVG i Franska så struntar jag lite i det.
En annan lärare vi fått tillbaka är vår absolut BÄSTA SO-lärare. Han är verkligen bäst. Hans genomgångar likaså. Alla sitter bokstavligt talat tyst och lyssnar.

JUSTE, det som verkligen "made my day" var schemat vi fick. TACK GUD! Jag har sovmorgon TRE gånger i veckan! YEY YEY YEY! Lycka kallas det.

Bye bye lov!

Nej, fan nu måste jag dra och sova. Imorgon är det fucking skola och jag pallar inte, men jag ska satsa på fler MVGn så det är bara att satsa hårt. Jag längtar redan till nästa lov!

Mer inlägg kommer självfallet imorgon. Puss.

Shopping från idag och förra veckan

Från idag:
image150
  • Skärp från H&M, 30 kr (REA)
  • Bambooörhängen (<3333)
  • Halsband som jag ska byta ut hänget på (mot modette-hänget), Gina Tricot för 15 kr (men ni vet ju vad som hände mig?)
  • Grön ögonskugga från H&M för 10 kr
  • Glitter Dipliner från KICKS för 30 kr
  • Foundation från H&M för 50 kr
Från förra veckan:
image151

  • Fyra olika diamdem/hårband. Alla från H&M och kostade 10 kr styck!
  • Shimmer puder eller liknande, även från H&M fast för 25 kr tror jag.
  • Tröja med en ärm som ser mkt bättre ut i verkligheten från H&M. 20 kr!
  • + en tubtop som det inte funkar att ladda upp bild på just nu :/ Samma pris och ställe som ovan.

Om ni väntar ett tag..

.. så ska jag visa vad jag köpt idag och tidigt förra veckan. Den som är intresserad väntar, haha!

Brun utan sol, give me!

Jag brukade för ett ganska bra tag sen (nu snackar vi precis innan sommaren) smörja in mig lite småtte med Natusans BUS-kräm. Den var bra och färgen kom snabbt och höll ganska okej länge (kan man ens säga så?).

Anledningen till att jag slutat använda BUS-krämen är för jag vart ganska brun men nu börjar jag bli riktigt blek och jag gillar inte det. Jag är en sån människa som helst gärna skulle kunna vara brun året om. Eller vilja, vill säga.

Nu vill jag helst av allt ha en riktigt bra BUS-kräm. En som hämtar tillbaka min härliga sommar-bränna. Den Petras kompis Jessica använder är typ verkligen OTROLIGT BRA. Eller mer åt bäst-hållet! Den heter St tropez och finns att köpa på Cow's webbshop eller på NK för 350 kr.

image149
Bild: Petra

Dumma Gina Tricot!

Köpte ett halsband som jag skulle ha till mitt modette-hänge och allt går bra. Den var på rea och kostade femton kronor, men när jag sen kommer hem för att kolla mitt saldo visade det sig att jag hade betalar för mycket. De hade inte dragit av den där jävla fucking rabatten så jag hade visst betalat 89 kr. Jag ringde de precis och de snacka om att jag skulle komma till de med bevis eller vafan, men sen sa jag att det borde väl räcka med bevis när det står på mitt kvitto (som jag aldrig läser när jag köpt något, utan jag stoppar ner det i påsen, fast nu lär det ju ske förändring ;P).

Bara på grund av att jag inte kollade kvittot när jag lämnade kasswan måste jag åka till fucking Kista imorgon. AGGGGRH.

I have a meeting with... Proma today! (:

Idag ska jag träffa Proma. Vi hade bestämmt att ses i Skanstull men på några minuter ändrade vi det till Kista centrum. Och vi ska träffas snart, kl. 13:00. Så jag måste dra om typ en halvtimme. Och sen ska jag ju förbi en butik på söder för att kolla om jag hittar Bamboo-örhängena. Jag MÅSTE ha de. Är som förälskad i de.

Men nu kan jag ju inte sitta här och babbla (läs: skriva), måste ju göra mig i ordning. Känns som om mitt hår står ut åt alla håll så det måste också fixas. Haha.
Men hörrni, ha det bäst!

Chris Brown

För inte så länge sen hade jag väldigt svårt för hip hop/rap och i vissa fall även R'n'B. Jag nästan påstog till 100% att det alltid var kränkande, speciellt mot kvinnor. Jag säger inte nu att det inte är det, för visst i vissa fall är det faktiskt så att det är det. Tråkigt nog.
Sen hatade jag Hiphiop-videos. Ni vet sånna där man ser en och annan rumpa, lättklädda kvinnor, mycket vapen och flashiga stuffs som blingblig och svindyra bilar. Jag hatar det fortfarande. Det är för patetiskt ytligt att det inte bör vara sant. Men jag har lärt mig tycka om och faktiskt älska Hiphop/rap och R'n'B. Nu försöker jag inte komma till att jag älskar all Hiphop/rap och R'n'B. Vem gör det liksom?
Men jag har lärt mig en massa. Man kan säga såhär: de musikvideos som MTV brukar visa är ju oftast väldigt commercial, om ni fattar vad jag menar. Liksom jävligt ytliga och jag gav ju en hyfsat bra beskrivning nyss. Men sen om man "gräver" hittar man tillslut den hiphop/rap och R'n'B man faktiskt senare älskar. Det har i alla fall jag.
Jag har hittat en massa nya artister som jag älskar och som verkligen har skitbra låtar. De tilltalar i alla fall min hjärna och även mitt hjärta vid vissa fall.
En artist jag faktiskt inte gillat så mycket men börjar gilla lite smått har namnet Chris Brown. Han har faktiskt en väldigt adorable röst och några av hans låtar är sååå bra. En av de är With you. Den kanske inte är den nyaste, men jag gillar den starkt. Så fin är den. Om ni inte tror mig lyssna själva.


Meredith grey:

image143
"Put your past behind you and start over. It's hard to resist the chance
 of a new beginning, a chance to put the problems of last year to bed."

Jag kommer vara bänkad framför tv:n ikväll

Ikväll kommer det vara jag som sitter med ögon stora som tefat och bara glor. Jag ska nämligen se massa saker, men de bästa är nog Victorias secret fashion show som börjar klockan åtta ikväll på TV3. Jag har väntat på den hela veckan och jag kommer säkert en timme efter programmet vilja se den igen. Det är ju typ skitkul att kolla på de. Så roliga underkläder och inspirerad kanske man också blir? Inte för att jag ska börja designa underkläder, haha.

image141

Två timmar efter fashion showen börjar en grymt bra film med Jennifer Lopez. Jag har kanske sett den fyra-fem gånger eller liknande. Den är som sagt grymt bra, stark och den har en sån där "girlpower" känsla efter. Ni kommer förstå mig efter ni sett filmen, om ni nu inte redan gjort det. Filmen heter Enough - En kvinnas hämnd och börjar 22:00 på TV6.

image142

Bilderna är från Yahoo.

Myströjor, I love you!

Jag tycker att det är okej att gå ut med myströjor. Fast inte alla. Det finns ju såklart alltid några som är gräsliga, men det är ju bara vad jag tycker. Den som har på sig den gillar den säkert mer än vad jag isf och det är ju bra, man ska ju  gå på sin egen magkänsla.

Nu när jag googlade runt lite hittade jag en webbshop som faktiskt säljer ganska fina kläder. Sköna ser de dessutom ut. Shoppen heter Dearly Beloved och är tydligen svensk.
Jag hittade några fina saker där som jag nog skulle vilja ha. Men en jag verkligen skulle behöva till dessa kalla dagar skulle isåfall vara den här tröjan. Det är inget speciellt med den förutom att den ser skön ut. Men jag tror det ser bra ut på en om man har rätt plagg och accesoarer till den. Speciellt eftersom det verkar vara en kill-tröja.
För de som är mer intresserade finns den på shoppen och kostar 550 kr.

image140

Let it snow (?)

Steg faktiskt upp för bara ett liiitet tag sen upp ur sängen och precis när persienerna var uppfallna ser man såklart det man inte trott man skulle få se, just det; SNÖ.
Jag som gått runt och trott att den första riktiga snön som kom nu i January skulle vara årets sista. Eller jag åtminstonde hoppades på det.
Men värst av allt är inte att det har snöat därute utan mer att det känns som om det gör det härinne i lägenheten.
Skumt, men när jag vaknade var det ju så jävla kallt. Tog direkt på mig en tjock, mjuk och skön kofta. Direkt.
Men det som saknas är egentligen ett Juicy-sett. Det skulle vara skönt att trippa runt på här hemma. Ett sånt måste  jag skaffa. Kanske inte direkt ett från Juicy Couture men jag har sett att H&M ibland brukar ha sånna till bra pris. Och på Cubus har man ju också sätt sånna. Sen kanske man ska skaffa ett par tofflor, kanske i fårull? Sköööönt.

image139

Förtrollad

Glömde ju att säga att jag såg Förtrollad i fredags. Som tur inte själv, det blir väl tråkigt att vara på bio själv liksom. Eller? Jag har aldrig gjort det så det gör det svårt för mig att dömma. Men vad jag gillar är att gå med just kompisar på bio. Det är skitkul, det blir liksom ALLTID kul.
Och fyfan vad jag kom och tänka på att jag babblar mycket om en sak. Jobbig men stolt, hah.

Vad jag tror jag föröker komma till är att jag var på bio med Camilla och Pinar som jag inte träffat på runt en miljon år sen. Nej men ett jääävligt bra tag i alla fall och det är synd, vi var liksom bästisar alla tre en gång i tiden. Nostalgi på hög nivå härborta.
Det var i alla fall jätte kul att träffa de, de har ju förändrats en hel del, men de är fortfarande samma underbara människor jag en gång flyttade ifrån. Jag ska träffa de mer det här året och det är jag säker på. Nästa underbara barndomsvän jag ska träffa snart råkar heta Proma. Och hon är bäst. Ska bli riktigt kul att träffa dig nu på måndag, älskling.

image138

Men juste, ni kanske undrar hur filmen var? Egentligen är det enda jag vill säga Disney. Inga negativa påhoppningar här inte, jag älskar ju Disney. Även fast jag är fjorton. Men jag tror faktiskt på att man aldrig växer upp tillräckligt för att sluta kolla på Disney, det är ju så himla  roligt. Någon som vill se en Disneyfilm med mig snart? Haha. Asså fortfarande, fyfan vad jag babblar om en och samma sak om och om igen.
But anyways, filmen var bra, rolig, lite småfånig, men rolig som sagt. Massa drömprinsar i en och samma film. Eller i alla fall två. Och såklart ett sånt där "och de levde lyckligt i alla sina dagar"-slut.

Att man alltid är lite försenad till filmer, hah

Just nu går Rocky i full rulle på TV6. Jag skulle sätt den, emn jag orkade inte, orkar aldrig se just de filmerna. Kommer ihåg att det var ett lov och att jag tänkte "nej, nu fan ska jag se alla filmerna" och jag "gjorde" det med min brosa, fast jag såg nog bara 20 minuter eller något liknande från varje film. Jag kunde inte hjälpa att jag somnade! Typiskt mig, haha.
För den som orkar kolla går ettan nu på TV6 som sagt, men tvåan börjar på samma kanal om en stund, 23:25.

Just nu går även en annan film på tv som jag tror jag ska kolla på. Den har typ börjat för 50 min sen, men wtf jag är uttråkad så det gör inget om jag redan missat en del. Filmen heter En president i stan och huvudrollen spelas av Ray Romano, ni vet han från "Alla älskar Raymond"?
Visas nu på TV3. Jag ska dra och kolla. Ha det bra!

Den svarta diamanten från Modette kom äntligen

image137
(bild tagen av Emelie)

För två dagar sen hamnade denna godbiten i min brevlåda. Dessvärre var kedjan till den vääääldigt kort, men jag ska köpa en ny som är en bra bit längre. Men förövrigt är jag kär i den.
Anledningen till att jag fick den, av modette, var för att jag var en av de första hundra som blev medlem på det comunityt. VIP or what?
Sofius
heter jag även där, för er som undrar. Dock är jag inte inne ofta. Nästan aldrig.

NY DATOR!

Äntlligen har dagen kommit. Idag drog familjen till Sickla för att leta efter en dator till mitt rum och efter en timmes spring hit och dit fick jag tillslut en härligt och fin dator. Sitter faktiskt och bloggar från den just nu. Det känns skit konstigt men jag håller på att lära mig, eller snarare vänja mig, med allt datan erbjuder mig. Dessvärre har jag inte klarat installera msn, men jag startade om datan så det ska funka nu.

Iiiiiih, någon mer som är jätte glad just för tillfället?

Sådan mor, sådan dotter

Mamma har på sistonde blivit väldigt snäll och generös, hon har lovat mig en massa och det senaste hon lovat mig (och henne själv nästan) är att köpa ett par pumps från Ellos. Men jag är inte säker på vilken färg jag vill ha, de gråa är ju jättefin, röd med, men mamma ska typ köpa ett par i rött till sig själv så isf kan jag låna de, men jag funderar ändå på blått. Konstigt nog, men de ser så fina ut i det här inlägget. Men jag tror iaf att jag väljer de gråa, men det är så jämt mellan de. JAG BEHÖVER ER ÅSIKT!


40 days & 40 nights

Just nu på TV3 går en dokumentär serie om Victoria Beckham, typ om hennes vikt och operationer och jag vet inte om jag ska se det som intressant eller bara trash. För egentligen är det ju bara helt patetiskt och ointressant. Man lär sig ju inte värsta grejen genom att titta på en dokusåpa om hur Victoria beckhams bröst har blivit större. Nej men ni förstår väl vad jag försöker komma till? Ganska onödigt att göra en dokumentär.

Men efter det programmet börjar en film med Josh Hartnett, nämligen 40 days & 40 nights. Jag har sett filmen förrut, men jag verkar inte ha något problem med att kolla på den igen, den var ju ändå ganska rolig när jag en gång såg den med klassen.
Har ändå inget bättre för mig, haha. Me om drygt en timme, alltså 21:00 på Tv3. Ska ni se den?

image134
Gullig bild, eller hur? Vackert leénde tjejen har!

Lily Allen är Gravid!

image133

Är det någon mer än jag som tycker att det blivit någon bebis hysteri i typ Hollywood, eller åtminstonde bland alla dessa kändisar. Alla blir gravida nästan samtidigt. Men det är väl bara kul?
Den senaste i raden är ingen mindre än Lily Allen. Nyheten är inte så ny egentligen, kanske någon vecka gammal, men det är ju ändå värt att nämna. Jag tror Lily Allen och den blivande pappan Ed Simons från The Chemical Brothers kommer bli bra föräldrar.  De säger i intervjuer att de verkligen ser fram emot det hela. Ett gulligt barn kommer de säkert få, hah. Synd bara att man inte sätt några bilder på de tillsammans.

Bara en simpel fråga.

Ska jag fortsätta ha fransk manicyr eller ska jag måla naglarna röda eller kanske neonrosa?

H&M lanserar FASHION AGAINST AIDS

Från och med Februari 2008 kommer H&M ha en väldigt viktig kollektion på avdelningen Divided. Syftet med kollektionen kommer vara att sprida den kunskap kanske inte alla utav oss fått om HIV/AIDS. Kollektion kommer enbart bestå av T-shirts med betydelsefulla tryck och de som representerar kollektionen och dess t-shirts är inte bara H&M Divided utan även några kändisar som även några kändisar. En av de är Rihanna och såhär säger hon:
- Att stödja YouthAIDS genom Fashion Against AIDS är ett jättebra sätt att uppmuntra mina fans att delta i kampen mot HIV/AIDS. Jag tycker det är fantastiskt att H&M erbjuder ett trendigt och enkelt sätt för ungdomar över hela världen att engagera sig i denna viktiga fråga.
Andra deltagande artister är Chicks on Speed, Good Charlotte, Henrik Vibskov, Jade Jagger, Justice, Katharine Hamnett, My Chemical Romance, Rufus Wainwright, Scissor Sisters, The Cardigans, Tiga, Timbaland och Ziggy Marley.

Bara genom att kändisarna (artisterna) är med och stödjer kampanjen kommer nog väldigt många därute på något sätt bli arangerade eller åtminstonde stödja. Jag ser det hela som en väldigt bra marknadsförning och det här kommer ju säkert dra in mycket pengar till de som behöver de lite extra.
Priserna kommer variera alltfrån 98 kr till 349 kr. Alla plaggen och väskan är gjorda av 100 procent certifierad ekologisk bomull och på varje plagg kommer det hänga en särskild hängetikett med texten: "This might be the most important piece of clothing you've ever have had your hands on". Och nog är det sant, eller hur?


  1. Katharine Hamnett som faktiskt var först med slogans på t-shirts bär en grymt fin och smart t-shirt. Sån vill man ju ha!
  2. Nina Persson från The Cardigans är även hon med i projektet. Kul att faktiskt se en från Sverige som är med.
  3. Smarta som H&M är har de med Rihanna. Hon kommer säkert se till att H&M drar in en del av stålarna. Linnet var lite sött!
  4. Ziggy Marley. Tänk att vara Bob "the legends" barn. WOW. Hans t-shirt var också väldigt WOW. Jag har för mig att det är någon låt med honom eller Bob som hette så, eller så sjöng de så i någon låt. Den här t-shirten ska jag försöka haffa.
Källa och bilder: H&M/Modette

Den som kom på den här grejen är fan ett geni!

Är typ precis ganska hemkommen från stan. Jag orkade inte vara där så länge, det var liksom jobbigt att bli pttad åt höger, sen vänster. Och sen var mamma lite klantig som glömt sin plånbok i en kappa som var hemma och hon skulle köpa två längder gardiner som gick på det jag hade kvar på kontot så hon fick låna mina pengar, men alldeles snart är de tillbaka på kontot. Fyfan, nu ska man ju ha ett jobb, hah. Men jag tror jag behöver lära mig typ någon teknik så att jag har pengar kvar på kontot ungefär hela tiden och mycket också. Kanske ska man sluta gå ut och shoppa NEJ, jag skojade bara. Det skulle aldrig funka, no mather what.

Men vad jag kom hem med var ju typ ingenting, men ändå någonting. Det blev ju endast ett lypsyl (typ 52855654 i samlingen) och en SMART kam grej. Den ser typ ut som en plattång, men istället för de där värmeplattorna så är det massa borststårn. Skitsmart. "Uppgiften" den har är att platta håret, och det gär den också. Jag tror den kommer vara ett måste i min vardag så småningom. Let's see. Men till männsikan som kom på idén: TACK, du borde fan få något pris för den här smarta uppfinningen!

Jag och mamma hade tänkt åka till stan imorgon med, fast den gången med pengar med oss, haha. Nejmen då ska jag fan ta och fynda de absolut sista sakerna. Haha, den här mellandagsrean kommer alltså aldrig sluta. Och det är ju fortfarande inte en mellandag? Kanske man borde kalla det för en tidig januari rea. Även fast det inte ens känns som Januari. Det känns som om tiden har fastnat på 27:e December, eller vad säger ni?

Hm, what more innan jag avslutar det här inlägget? JO JUSTE, snart ska den här rishögen till dator (kan man ens kalla en data för rishög? whatever!) bytas ut mot en ny fräshing. Men nu gäller det bara att leta efter en som passar min dataförbrukning.

Och förresten hörrni, bara 6 dagar innan skolan börjar igen. Är jag beredd? I don't know. Då kanske jag inte är det? Jag är jävligt tveksam i alla fall och det är nog det ändå jag kan säga för tillfället.

Men ha en fortsatt bra dag! (:

Bamboo kärlek <3

Blev nästan överlycklig när Sussie mailat mig och berättat vart man kan hitta Bamboo örhängen här i Stockholm och det är inte långt ifrån mig. Stället ligger någonstans i söder. Kanske drar dit redan imorgon faktiskt. I så fall ganska tidigt för inann vi börjar skolan måste jag ju plugga lite, spec. med matten som jag skippat den sista skolveckan vilket såklart resulterade i att jag nu ligger efter. Och så får det inte vara.

Men alla butiker har väl öppet som vanligt imorgon, eller hur?

image125

Vill helst ha de på bild 1-3, men de sista är också SNYGGA.

I think he is a Hero, at lest he rescued my heart

Milo Ventimiglia

2008 is the new 2007

Haha, visst är rubriken bäst? Hittade den på Promas profil @ playahead.

Shit, det är ett nytt år. 2008. Kan ni fatta det? Känns nääästan fortfarande som 2007. Men tycker ni inte att 2008 började jävligt mörkt. klockan är liksom lite över fyra på eftermiddagen, men ändå är det skitmörkt, men det kan ju bero på snön osv. Den kom ju tillslut! Snön alltså. Men lite sent kom den väl ändå? Men som man brukar säga: hellre sent än inget/aldrig.
Jag har bestämt mig att det här året ska bli det bästa hittills. Men sånt kan man ju egentligen inte bestämma, men fan vad kul om det blev det. Hoppas.
Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska bättra mig. Alltså jag, haha. Men jag ska bli en bättre person, även starkare. Sen ska jag satsa hårt på studierna. Göra det bästa av vardagen som det bara går. Försöka att inte bli skoltrött så snabbt som den senaste terminen. Sen ska jag bli nyttigare, äta mina sötsaker och träna mer.
Om jag går efter de här kommer jag nog må mycket, mycket bättre och vem vill inte det?

Sen har jag tänkt på en sak, nytt år nya tag? Många har jag ju precis skrivit ner, men de var ju bara personliga så nu över till bloggen. Tycker ni jag ska fortsätta blogga här på blogg.se, eller kanske flytta någon annanstans? Vad tcker ni jag borde förändra/förbättra med bloggen? Vad skulle ni vilja se mer av?
Fast komihåg när ni fyller i svaren att det här är min blogg och den är personlig, men jag säger inte att ni inte gör stor påverkan på bloggen, för jag märker ju vad ni tycker verkar kul och mindre kul. Nejmen vad jag försöker komma till är att jag försöker underhålla er på ett sätt, men samtidigt måste man tänka på att det här är MIN blogg.

Ha en god fortsättning, hoppas erat 2008 blir bäst!

RSS 2.0