God bless TV6!

357816-17


Såg i Promas blogg att TV6 skulle ha börjat visa de nya Simpsons-avsnitten. Och det är sant, slå på tv:n så får du se själv.
 God bless sexan!
Kände att jag behövde skriva det här. Led fan när de visade de gamla.

Lite konstigt är det ju

Jag fattar inte varför det är mer männskor som läser min gamla blogg jämfört med den här. Det är drygt tre gånger mer unika besökare på den andra. Haha, man får väl vänta på att de hittar rätt.

Är det verkligen en vinterjacka?

En sak jag hatar med stora tjocka vinterjackor är att de just är klumpiga. Det är nästan omöjligt att ha en väska till de. Tänk er själva en stor fjortis-fjällräven med en väska på sidan. Det går liksom inte ihop. Och jag som alltid har en väska med mig no mather what, vad ska jag göra? Haha!

Fast jag hittade ju faktiskt en fin jacka på Stadium idag när jag var där med Emelie. Vet dock inte om den är tillräckligt varm. Känns inte som det. Den hade ju ett foder, eller vad det heter, inuti, men det såg lite mer ut som en vårjacka och jag vill ju inte frysa arslet av mig på vintern. Men jag vet inte, den var fin coh allt när jag provade den lite snabbt, inte klumpig eller nåt. Vi får helt enkelt se.

image15
Den är finare i verkligheten, jag lovar. 799 kr hos Stadium. Dcate är märket förresten.

Rastlös, rastlös.

Just nu är jag faktiskt jävligt rastlös. Gör inget speciellt förutom att lyssna på musik och skriva ett och annat sms till Nikita som för tillfället är i Iran. Hon åkte ju i Fredags.
Fan, jag saknar henne. Det är en anorlunda känsla när hon inte är här, det känns liksom som vi inte har lärt känna henne. Eller i alla fall som om tiden har spolats tillbaka typ nåt år, fast med olika människor i bilden.Ovanlig känsla, jag vet.
Men hon får fan komma hem snart, annars drar jag dit och hämtar henne. Fattar inte att Gisella ska vara borta i SEX JÄVLA VECKOR nu till jul. Shit.

Egentligen borde jag sova och ta det lungt eftersom jag dels har nackspärr (fortfarande) och dels för att jag känner att jag kan behöva lite mer sömn. Men, nej, sova ska jag inte göra nu. Ska faktiskt se på Sex and the city vilket går 00:05 på trean tydligen varje vardag.

http://ohgiya.cocolog-nifty.com/blog/images/satc_fair1.jpg
Alla älskar väl SATC? Iaf jag.
Bild: Google

Nackspärr

Aj, aj och AJ igen. Jag tror att jag drabbats av en nackspärr som känns mer hela tiden. Det började imorse då jag trodde att jag bara behövde knäcka huvudet lite (ni vet, så man gör med fingrarna), men det gick inte. Så nu sitter jag här och kan inte vända mitt huvud 90 grader. Great succes, haha!

Att shoppa med föräldrarna är underskattat

Folk som läst min gamla blogg vet att jag tjatat sönder mig när det gäller att shoppa med föräldrarna. Det är ju nästan tio gångr bättre än att shoppa själv. Det kan både vara kul, rådgivande och bra för plånboken (då de väljer att betala det mesta för en). Men om man gör det varje dag kan man få lite dåligt samvete faktiskt.

Hursomhelst, som ni kanske måste ha förstått var jag i centrum med min mamma och köpte lite saker. Inte mycket alls, men viktiga saker såsom ett vitt nagellack, idomin-läppbalsam (att ha hemma, haha) och en make-up remover. Även ett par högtalare till min iPod som ser ut såhär:


Just nu kostar de 69 kr på teknikmagasinet, annars tror jag att de brukar kosta 125 kr eller något sånt.

Roligt inredningstips

Eftersom mamma sagt att jag ska få en garderob till mitt rum typ nästa vecka måste jag inom den korta tiden komma på ett bra ställe där jag kan förvara de saker som står i min bokhylla, allt eftersom det är den som blir utbytt. Hittills har jag tänkt ut det mesta i huvudet, men när det kommer till tidningarna så har jag inte vetat precis hur och vart jag ska ha de. Tills nu.
Genom Shecity's blogg hittade jag detta roliga inredningstips. Coolt blir det ju också, eller hur?

image13

Topphälsa + Sofia = ?

Kikade in på Topphälsas webbsajt och märkte direkt att jag inte passade in. Jag äter ju knappt 1/2  kilo grönsaker och frukt varje dag, och det är synd. Har bestämt mig att jag ska från och med nu äta mer av just frukt och grönsaker. Har hittills faktiskt lyckats.
Två mandariner/clementiner (vad är skillnaden?) till frukost. Men fan då, kommer nog inte vara så nyttig till lunch - 1/4 kebab-pizza från gårdagen väntar på mig. Men man kanske kan lägga på några skivor tomat på den?

Men att träna suger jag också på. Tränar typ endast tre gånger i veckan och då är skolans idrott plus tisdagarnas dans inkluderad. Jag borde ju faktiskt träna mer! Vi har ju en sån där spring-liknande maskin här hemma som jag nuförtiden nästan knappast rör. Dåligt det. Gjorde upp ett schema i skallen igår där jag skulle träna MINST en kvart på den - varje dag. Jag SKA klara det, haha.

Fast ibland kan jag faktiskt känna mig nyttig. eller hyfsat i alla fall. Speciellt när jag tänker på hur mycket jag älskar fisk till skillnad från en rad massa andra i min ålder som nästan anser att det är det äckligaste som finns.
Men sen att jag gillar ägg och äter det i en någorlunda bra ordning gör att jag känner mig en bit nyttigare.

Men nyttigare och hälsosammare SKA jag bli!

Bilden ?http://www.topphalsa.se/_internal/cimg!0/e25jz5a4gn4889bsj8dv5q7698xd590? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.topphalsa.se/_internal/cimg!0/ifcawkxcsktuz845f3ibohy4mocn6cx? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.topphalsa.se/_internal/cimg!0/g2laawuf27swyyn4jigm9y0of17lkkp? kan inte visas, då den innehåller fel.
P.S. På topphälsas hemsida finns sjukt bra råd och annat.

Vintertid

Glöm inte att ställa om klockan en timme bakåt idag, annars kan det bli lite knas, haha.

God bless Heroes!

Såg de tre-fyra första avsnitten hemma hos Emelie idag, sen drog jag med familjen till IKEA. Lite saker shoppades, men inget speciellt. Men jag har fått mamma att lova att hon ska köpa en garderob till mig nästa månad från just IKEA och under mellandagsrean en dator. Bra va?

image9

Efter IKEA-trippen skulle resten av familjen storhandla så då bad jag de låta mig vara hemma för att fortsätta se Heroes och here I am. Jag kan nog inte mer än att säga att jag ÄLSKAR den serien. Heroes in my heart. God bless the producer Tim Kring.

Heroes-maraton

Idag är det Heroes-maraton typ hela dagen. Den börjar 11:30 och till klockan 21:30 slutar den. TV4+ sänds den på.
    Jag och Emelie ska se några avsnitt, sen ska hon typ hem till släkten och jag till ikea.
En bra chans är det för de som missat några avsnitt, eller ALLA som jag och Emelie har. Hahah!

357816-8

HÖSTLOV!

Varje gång det är höstlov känns det som om man går ut skolan, och belive me: det är en skön känsla. För tillfället i alla fall. Kände att mitt "batteri2 hade tagit slut så jag pallade inte en minut till med skolan.
Men om lite mer än en vecka är det dags igen. Då kommer jag säkert vara utvilad och redo för skolan. Och då kommer jag återigen tycka om skolan, vilket jag inte gjort typ den senaste veckan.

Men jaja, nu är det sportlov och vad ska jag göra? Inget speciellt faktiskt. Ta det lungt, träffa kompisar, åka till IKEA (typ idag med mami och papi), kanske gå på bio, åka in till stan och andra ställen och kanske fan jag glömde vad ;P. Men mer blir det ju! Annars som jag sa; ta det luuuuuuuuungt.
Vad ska ni göra?

Bakom varje container döljer det sig nåt

kolla själv...


Hittat hos Nr. 126

Vinterjacka

Fan, tycker inte ni att det har blivit så jävla mörkt ute? Och inte heller så varmt är det, det är ju nästan svinkallt.

Jag har bestämt mig för att köpa en vinterjacka snart. Vet inte riktigt vilken men tror på den här Everesten. Kanske inte världens finaste, men det är endå en vinterjacka vi snackar om och jag har lärt mig (från förra året då jag letade efter en fin, men inte hittade en så jag gick runt med en höstjacka typ hela vintern. SMAAAART) att man inte kan hitta en goregoeus och varm vinterjacka, hur mycket man än letar. Alltså tänker jag inte bry mig så värst mycket om den är fin eller inte. Lite såklart, men inte för mycket.

image3
Everest jacka, Stadium, 899 kr. Finare i verkligheten.

Isn't life just great?

För bara några minuter sen så lossnade en bit av min tandställning. Jag försökte ju såklart fixa den delen som gått sönder, men det gik verkligen inte. Så därför ringde jag till min tandreglering och hörde med de. Fick en ny tid, och BÄSTA tiden måste jag bara säga *sarkasmmmm* :08:45 - i STAN. Och på morgonen. Tar liksom en halvtimme att åka dit sen.
Tur att vi har sovmorgon och att jag slipper vara med på första lektionen (idrott). Annars hade jag fan stressat arslet av mig.

Ugly Betty

image2

Ikväll får man bara inte missa Ugly Betty som är tillbaka efter ett långt uppehåll. Alltså 20:00 på kanal 5, om du gillar serien eller ej kvittar. Haha.

Prison Break

image1
(WENTWORTH MILLER <3 GRRR)

Synd för den som missade Prison Break igår, för den missade verkligen något. Men mest synd är det nog för de som aldrig följt serien. Ni har missat något väldigt stort, hörrni!
Alltid lika spännande, fan jag längtar till måndag!

sjuk som in i helvette

hehe, ni som "känner" mig vet att jag svär typ minst en gång i varje inlägg. Dåligt, men helt enkelt en vana. Live with it är det enda jag kan säga.

Idag är jag i alla fall skitsjuk. Det är just därför jag är hemma idag. Om jag skulle gått till skolan skulle minst hälften blivit smittade. Så sjuk är jag. Känns som jag har någon allvarlig sjukdom, vilket jag inte har. Förkylning är väl inte så alvarligt? Eller det beror på. Men dagen ska (och har hittills) spenderas på soffan med mat omkring mig (samt näsdukar, blä) och franska böckerna. Har nämligen prov imorgon så jag tror jag måste till skolan imorgon. Får väl gå hem efter franskan eller nåt.

Näe, nu ska jag först ta och kolla lite på tv, sen plugga (hate it >.<)

Välkommen till min nya blogg!

Hallå, Hallå. Hoppas ni känner igen mig från min gamla blogg. Om inte tänkte jag berätta jävligt kortfattat om vem jag är. Sofia heter jag och kommer från en förort i Stockholm. 14 år fyllda hittills.
Intressen det har jag. bland annat skriva (som ni kommer märka), vara med mina underbara kompisar, shoppa (allt eftersom jag ÄLSKAR kläder etc.) och ha så kul som möjligt. Liksom leva livet. Musik älskar jag också. Vem gör inte det liksom?

Juste, min bakrund. Jag är själv född i svergie, men har invandrarbakrund då mina föräldrar är från Marocko. Bara så att ni vet, hehe. Skriv gärna om det är något du undrar över, eller över huvud taget. Älskar kommentarer!

RSS 2.0