ALLA MÅSTE SE DEN HÄR FILMEN!

image56

Om drygt fem minuter går WHITE CHICKS på trean. ALLA MÅSTE SE DEN. Så. JÄVLA.skön.


F-R-E-D-A-G, så det så!

IDAG ÄR DET FREDAG! Älskar det, så jävla skönt. Fredagar är sånna dagar man kan sitta med familjer och kolla på allt strunt som visas på tv:n och kanske till och med somna framför den. So DAMN nice.

Men innan vi börjar "snacka" om ... det jag tänkt skriva så tänkte jag fråga er en sak? Vad tycker ni om min blogg? SKRIV!
Ibland känns det som ni gillar den men för det mesta känns det som ni inte gillar den nuförtiden, typ att ni gillade den, men när jag börjde skriva mer personliga inlägg så börja ni tycka den var tråkig eller nåt. Rätta mig om jag har fel. Dålig beskrivning, men hoppas ni fattar. Men glöm nu inte skriva vad ni tycker om min blogg, SKRIV ALLT ni kommer på, både nack- och fördelar.

Vadfan skulle det här inlägget handla om? Kommer inte ihåg riktigt, men kanske lite om hur min dag varit. Kalla mig ego, men jag kan ju inte skriva om hur era dagar varit, det skulle ju aldrig funka, men en simpel fråga ka jag väl kasta in: Hur har ER dag varit?
Min dag har gått snabbt och det var ju såklart skönt. På Engelskan fick vi tillbaka proven och vad fick jag? 35,5 av 40. Och då hade jag inte fått fel på några stora saker utan bara saker jag skrivit fel på svenska. Alltså inte fel, men jag skulle skriva samma sak fast ett annat ord för det, alltså det vi pluggat in och det som står i boken. Det är dåligt tycker jag, jag kanske kommer ihåg cool genom att tänka på att det heter "grym" på svensk, men läraren ville visst att det skulle stå "häftig". Är det inte irriterande?

Sen hade vi efter SO-lektionen Idrott och jag kan lungt inte påstå att jag hade tur då. Det gick åt helvette för mig med ... ALLT.
1) Vikarien råkade träffa mig på ett speciellt jävla ställe när vi spelade killerboll. Pinsamt för honom som bad om förlåtelse minst 18645524 gånger och pinsamt för mig.
2) Emelie råkade slå mig i huvudet med den där man sänker ner och det var inte skönt. Alls.
3) Det var badminton vi skulle köra och det är jag verkligen inte bra på, om bollen eller vadfan den heter (fjädern kanske?) är 7 cm ifrån mig så prickar jag inte. Dessutom så fick jag min tumme nästan klämd av Emelies och mitt eget rack. Hur lyckas man? Det gjorde i alla fall ont.

Den där vikarien ger mig otur alltså, haha.

Mer sånna här dagar

Idag är en sån där SKÖN dag. Verkligen. Vi hade erkligen ingen lektion alls! Om man inte räknar ungdomsmottagning-besöket med tjejerna i klassen då. Men vi skulle haft Svenska om vi gått tillbaka till skolan, men ingen pallade så vi gjorde så att vi "slutade" dagen med ett donkenbesök.
Hur ska jag kunna gå ner 5 kg? PAAAAH! Men jag vill ju, men som Emelie sa "Om du VERKLIGEN vill så går det", och jag tror inte jag VERKLIGEN vill. Alltså grejen är att jag inte pallar. Men ändring SKA ske.

Efter att vi suttit typ lite mer än 2 timmar på donken så drog vi oss runt i centrum och så. Nikita, Gisella och Dita gick typ hem till nån av de och pluggade, men jag, Emelie och Linda blev kvar. Vi gick runt som vi gjort innan och jag lyckades hitta en kofa från Gina Tricot. Alltså en helt vanlig svart kofta. Den har dock lite glänsiga, plastiga guld-knappar, men när jag får tid ska jag byta de mot lite finare. När jag får tid ja, vilket är..? Never. Hahah, precis när jag skrivar just "never" sätts "Never never" på med Brick and Lace. Hahah.

No comments.

Lite snabb "rapport" eller vad man väljer att kalla det:

  •  Jag fick MVG på en SO-uppsats jag gjort förra veckan.
  •  Jag har varit SKITTRÖTT heeeeeeeeeeeela dan' och det beror bara på en sak (om inte flera?): för lite sömn; började sova på riktigt runt klockan 05 och vaknade 06:50. Great Success säger jag bara.
  • Läs det ovan och förstå att jag verkligen höll på att somna på dansen. Ölskar det, men som sagt, att sova lite mer än två timmar är verkligen inte mycket.
  • Kontaktpersonen till veckorevyn-prao-skiten kan bara nås klockan 08-12 på morgonen/dagen. Vem är i skolan då om inte just jag? Hoppas HOPPAS vi slutar innan ett imorgon. Annars får jag ringa innan jag går till skolan och då får det fan heller inte vara så att hon är upptagen eller inte där!
  • Blev intervjuad idag av SR Megapol (radiokanalen, ni vet?). De kom till våran dans med någon 70-tals mikrofon-mojjäng och intervjuade några samt spelade in lite ljud. Undra när det kommer med på radio, funderar på att ringa och kolla med de imorgon.
  • Sen hade vi Hemkunskap-prov och det gick bra, tror jag får G+/VG. Eller jag hoppas i alla fall.
  • Imorgon är det en kort dag, vi får tio minuter extra sovmorgon på sovmorgonen, alltså börjar vi 09:30 istället för 09:20. Jätte mycket, haha.
  • Den här veckan har vi inga som helst prov, det ska firas, men nu ska jag duscha, sen blir det Ugly Betty och Desperate Houswives. Grejt. ;D

Puss på götten. ;D


En extra söndag

Gooooooood morning sunshines! Vad har ni för er? Själv sitter jag med en femton-meters-hög med bara LÄXOR. Eller saker jag ligger efter med. Great succes, hörrni.
Men som ni märker är jag hemma. Kände att jag var tvungen så jag frågade mina föräldrar och jag fick! Jag blev lite chockad, trodde inte pappa och mamma skulle låta mig. Men ja, en extra söndag åt mig, det sitter ju aldrig fel.

Igår bloggade jag inte något alls, men jag har som alla andra min anledningar. Vi här hemma hos mig invigde och fixade ett rum - matrummet/matsalen. Alltså det är inte det nu, nu är det nämligen ett fint gästrum/litet vardagsrum med två fina gråa bäddsoffor.
Det är skitbra tycker jag, nu kan jag ju hämta mina köömpizar lite oftare. Kanske mycket oftare kanske?
Men det blev skitmysigt alltså. Vi lånade min brors tv och playstation 2 etc. hit sålänge tills vi köper en ny tv hit. Sen använde vi oss av lite saker vi hade i vinden och andra ställen, typ min gamla bokhylla (som vi flyttade på när jag fick en garderob), två bord som vi hade i vardagsrummet typ förra året (ett hörnbord och ett soffbord, båda i marmor) och en lampa vi nästan tänkt lägga upp i vinden. Älskar när man kan använda saker man lagt undan, men alltså bara om de är fina, haha.

Sen sydde jag också två kappor till gardinerna igår. De blev okej, men kanske lite för korta. Men fortfarande okej/bra.
En annan sak vi gjorde här hemma var att kolla på Babel - igen. Den här gången ville jag och min bror göra det med mamma och pappa, så vi gjorde det. De gillade också filmen och fförstog såklart allt de sa i filmen (i alla fall när de var i marocko, alltså marocko-scenerna). Tror att jag kan se den där filmen minst tre gånger till, jag älskar den alltså! Den är så hemsk att man blir arg! Speciellt när de var i marocko. Min pappa och mamma har alltid försökt säga till mig hur hemsk en diktatur är och hur människorna i en diktatur lever. Jag har såklart lärt mig och fattat det mesta, men för de som inte förstått är det skit bra att man ser filmer som just Babel.

Men nu ska jag gå och bli dränkt av mina läxor och allt annat. Det här ska bli sååååååå kul. NOT.

Kram på er!

Nej nu jävlar!

Har märk att jag ändras hela tiden, från vecka till vecka. Eller kanske månad till månad? Men något liknande. Visst älskar jag förändringar, men när det gäller vikten hatar jag det, oftast. Jag vill gå ner typ 5 kg. Men jag tänker fan inte göra någon diet eller nåt. Kanske bara sluta äta sötsaker och småäta.

Jag sitter faktiskt och sneglar lite på skålen med chips som pappa hämtade in för ett tag sen. Jag ska inte röra den. Om jag ska kunna gå ner 5 kg måste jag fan anstränga mig.
Hade tänkt att jag kunde ta minst en kvart på träningsmaskinen/dag, sen inte dricka läsk förutom kanske på helgen, inte äta på donken, småäta eller käka kakor/godis eller liknande på vardagarna, bara en gång varje vecka (Lördag) och då i normala mängder och inte min nuvarande gam-stil. Hell no. Sen är det ju bra att vara lite hälsosammare, kanske dricka mer vatten på dagarna, äta mer fullkorn, frukt och grönsaker.

Vi får se hur det funkar, ska försöka skriva en liten rapport då och då. Hoppas ni orkar med mig asså, haha.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/357816/images/2007/ananaspaj_1195940988_4525678.jpgVS.image53

BABEL

(Inlägget skulle varit publicerat igår, men något krånglade)
image51


Har precis sett filmen Babel med Brad Pitt och Cate Blanchett med min bror och min kusin som sover över. Jag hittar inga ord som beskriver hur jävla BRA filmen var. Den är verkligen sevärd. Jag kan svära på att jag ger den 5 av 5, och den är verkligen värd det.
Fyfan vad ledsen man blir när man ser filmen, så jävla hemsk är den. Det är en äcklig, äcklig värld vi bor i. Så arg man blir alltså!

Filmen utspelar sig runt omkring i världen. I Marocko, Mexiko, USA och Japan. För folk som inte känner till problemen så mycket runt omkring i världen är helt klart den här filmen bäst för dig.
Mina föräldrar kommer ju från Marocko så det blir inte så krävande för mig att förstå det som händer i marocko, allteftersom de gång på gång har förklarat det till mig.
Haha, jag försöker förklara filmen, med det går bara inte, som ni märker. Men jag kan väl låna någons recension:

"Richard och Susan (Brad Pitt och Cate Blanchett) är på resa i Marocko för att lappa ihop sitt sargade äktenskap. På en busstur mitt i ökenlandskapet inträffar en tragedi som gör att de plötsligt inser hur ensamma de verkligen är. I San Diego förbereder sig mexikanska Amelia (Adriana Barraza) för att åka till sin sons bröllop över gränsen. Komplikationer gör att hon blir tvungen att plocka med sig de två amerikanska barn som hon är nanny till. Två muslimska pojkar leker med ett gevär som de ska skjuta schakaler med. I Japan är en dövstum flicka Chieko (Rinko Kikuchi) på en desperat jakt efter kärlek och bekräftelse."

Repris?

Alla borde veta att producenten till Heroes, alltså Tim Kring, är ett geni! Man fastnar så himla enkelt för serien. Otroligt. Sen är det inte t.ex. bara tjejerna som fastnar, utan många olika människor. Till och med de man aldrig trott skulle göra det.

image50
Hayden Panettiere som är med i serien

Men en sak är skitsvår och det är att Heroes och Greys Anatomy visas samtidigt,fast på olika kanaler såklart. Det är jobbigt. Man vet liksom inte vilket program man ska välja. Och om man tar båda blir det också jobbigt, för då kollar man bara på lite av varje hela tiden, tro mig - jag har testat.
Men vet någon om det kommer repris på Heroes? Jag tror inte det gör det, men nån kanske vet bättre än mig?

Annars kan man ju gå in på typ den här hemsidan och se avsnitt från säsong ett och två, men det verkar bara vara delar hit och dit. Funderar starkt på att ladda ner songerna.

KISS ME

image49
En sån här underbart fin bild finns i nyaste nylon. På bilen: Mary Kate

Finally FREDAG!

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG! Nästan så att man vill fira lite, men jag kan ju säga att jag gjorde det. I alla fall om man räknar att en powernap = att fira. Känner mig alldeles trött och hängig efter den, men skönt var det och är det iofs fortfarande.

Skoldagen var jävligt chill idag, först Svenska där jag nog inte har någon kommentar att lägga till. Det var i stort sett som vanligt. Vad det nu är, hah.
Men på matten fick det skitbra, jag jobbade som aldrig förr och tre hela sidor hann jag med. Det kändes skitbra. Jag är officielt en PLUGGHÄST, haha.
Men nu kommer vi till the ticky part: engelska. Vi hade ju prov idag. Det gick faktiskt ganska bra för mig, eller jag hoppas i alla fall. Provet var inte svårt, men jag fastnade för några småsaker.
Men ja, det var allt från skoldagen. Skitintressant, jo jag vet. Hehe, not.

Och gissa vem som ringt VeckoRevyn? Inte jag i alla fall. Glömmer hela tiden och jag tror helt seriöst jag får skriva det på mina kompisars pannor snart, haha. Men på måndag måste jag! Någon som vill påminna?

Nu är jag sugen på godis, hoppas mamma kommer hem med lite. Men fan vad fet jag har blivit. Har gått upp ganska mycket i vikt, inte bra, inte bra. Men man orkar ju inte banta eller träna. Men ändring ska ske. Någon gång.
(Helst snart).

Förresten, vad ska ni göra i helgen? Jag vet själv inte riktigt vad jag ska göra. Förutom att plugga arslet av mig. Har ju ett stort hemkunskaps prov på Tisdag och ett visst antal matteläxor som jag än inte gjort. Sen en massa andra saker. Men lite andra saker händer säkert såklart, roliga saker d.v.s.

(fyfan vad slarvigt jag skrev idag. Live with it people)

22 November

Som ni kanske märkt har jag börjat skriva dagens händelser här på bloggen, hoppas ni gillar det för jag ska nog fortsätta. Kul är det, nästan som att skriva dagbok, men roligare.

Jaha, vart ska man börja? Vad har jag gjort idag? Först och främst började dagen med skola (som vanligt, såklart). På bilden, som var första lektionen, fick vi veta att vi skulle ha ett prov. Vi fick en bild gjord av Salvador Dali och med hjälp av den bilden skulle vi måla något liknande med egen tvist på det hela. Det gick sådär för mig. Jag är inte precis skitbra på bild, men föröka kan man alltid.
Och på franskan fick jag mitt prov tillbaka och jag fick lyckligtvis MVG. Älskar att säga det; jag fick MVG.

Skulle ju ringa VeckoRevyn, men det hann jag inte med. Efter skolan drog jag och Emelie hem till henne för att plugga, men det blev allt utom det. Som vanligt. Vi måste bli tusen gånger bättre på att plugga tillsammans. Verkligen.

Men hörrni, nu pallar jag inte skriva mer, även fast jag vill. Men jag hinner inte heller. Måste plugga inför morgondagens prov i engelska. Var det nödvändigt att den skulle vara PRICK imorgon? Orkar inte.


Digitala berättelser

Idag blev vi klara med Digitala berättelserna som vi jobbat med i Tisdags och idag. Det var faktiskt kul, man fick en bärbar iBook att jobba med och de är roliga och bra. Typ tusen gånger mer avancerade än en vanlig PC. Sån vill jag ha om några år. Kanske när man börjar plugga på riktigt?

Förresten, plugga borde jag verkligen göra nu, men jag hatar att göra det mitt på eftermiddagen. Är van att göra det på kvällarna, men det ska bli lite ändring på det. Men ibland hatar jag mig själv för att jag skjuter upp allting (mest plugg då). Det är verkligen inte bra. så nu har jag bestämmt mig, minst tre dagar i veckan ska jag komma hem och plugga på det jag verkligen måste plugga på. SÅ!

kommer ni ihåg att jag skrev om Veckorevyn, att jag ville ha en prao-plats där.
Ringde de idag och hörde med de, men jag hade visst nummret till Bonniers tidsskrift eller nåt så den snälla tjejen som svarade frågade om hon skulle koppla dit mig, till personen jag skulle prata med. Såklart svarade jag ja, men när jag ringde så var hon inte där. Alltså får jag försöka ringa imorgon, men jag har ju egentligen mkt tid på mig, men jag vill gärna göra det så fort som möjligt så att jag kanske får platsen och att ingen annan hinner sno den, haha.

Juste, glömde ju berätta. Lite shopping blev det ju idag. Inget skit stort, men jag skriver endå upp det här, för skojskull, nej men vafan, haha.
Now to the point: Ett vanligt svart linne (49,50 kr) som är skitskönt, ett lipgloss (19,50 kr) som var billigt och bra, ett par silvriga runda örhängen (19.50 kr) och en svart eyeliner (19,50 kr). Där rök en liten bit av min månadspeng. Längtar till nästa, och nästa och nästa...

Det här är en rubrik

Brist på fantasi när det gäller rubriker? Yes.

Fyfan vilken plågsam dag, känns som att jag gör självmodsförsök varje steg jag går. Oj vilken konstig mening, men ni fattar säkert vad jag menar? Om inte ska jag berätta för er att jag är SKITTRÖTT. Känns inte som jag har varit såhär trött någonsin, men jo det har jag faktiskt. Och skolan vill jag egentligen inte ens nämna idag här på bloggen för det var nog den mest plågsamma grejen som hänt, alltså lektionerna. Var en sekund ifrån att somna på i stort sätt alla.

Typ en timme efter skolan hade vi dans. Det var inte som vanligt att man kom dit och börja dansa, utan den här gången kollade i på olika filmer, asså inte filmer filmer utan mer när andra dansar. Och fyfaaaaaan vad grymma alla de var. Jag ska bli så! ;D (A)
När jag kom hem blev jag jättesugen på att dansa, så jag gjorde det, även fast jag var trött. Jag älskar verkligen att dansa, blir så glad av det varje gång.

Men hörrni, nu ska jag dra. Hinner inte skriva mer idag, men glöm inte Ugly Betty och Desperate Houswives. PUSS.

Någon mer?

image43
Utan Wentworth Miller skulle det inte vara samma spänning i serien <3

Finns det någon mer än mig som måste plugga inför ett taskigt Engelska prov som den har på Fredag, men som även ska sitta bänkad i soffan för att se vad om inte Prison Break? SPÄNNING!


Rachel Bilson är alltid lika vacker!

image42

Att man kan vara så vacker och fin som Rachel Bilson. Och sen se lika fräsch ut varje dag. Och varför fan gjorde Adam Brody och hon slut? De var typ det finaste paret någonsin! Helt seriöst!

Prao på Veckorevyn?

Jag har tänkt på det länge och det skulle nog säkert vara skitkul att praoa på en skön tidning som Veckorevyn. Alice gjorde ju det för ett tag sen. Kan hon kan jag brukar jag tänka, haha.
Men det roliga är att vår kass inte ska skickas ut på prao fören vecka 16 & 17 vilket är om ett bra tag. Men det är väl bättre att man fixar med skiten nu innan det blir försent?

Men skiten bör jag ju inte kalla det, jag tycker ju det skulle vara skitkul och intressant,har ju faktiskt alltid velat se hur det funkar på en redaktion, vem vet en dag kanske jag hamnar på en?

Ska ringa och kolla med de imorgon. Går det inte hos de är det bara att leta vidare. Kanske Frida, Starlet eller liknande.

image41

19 November

Idag är det Måndag den 19 november vilket betyder att det är Prison Break ikväll och imorgon blir det "löningdag" för mig. Låter så barnsligt att säga "barnbidrag", haha. Men lite cash är aldrig fel.
Vad ska jag köpa då? Hm, mkt saker känns det som. Skulle vilja ha den där Veet shower grejen, ni vet? Sen måste jag ha en svart eller grå vanlig kofta från Gina Tricot. Sen skulle jag gärna vilja ha en skjorta, men vi får se hur det blir med den saken. Vantar står ju såklart också på listan. Och vanliga runda örhänen i silver och guld. Kanske något fint nagellack? Men juste, kan inte hålla på att köpa småsaker, ska ju faktist ha en del pengar till vinterskor; mamma ska lägga på lite pengar om det fattas (vilket det säkert kommer göra). Men en sak jag inte får glömma är linnen! Måste verkligen ha ett svart/vitt/grått linne. Verkar inte som om jag har!

Nog om det, tänkte skriva lite om vad som hände dag. Inte för att jag tror att ågon hittar det som intressant, men det underhåller mig.
Idag var det ju ingen vanlig skoldag, vi skulle göra Digitala Berättelser så vi drog, hela klassen, in till Medborgarplatsen. Det var ganska kul, men som Nikita sa: DRYGT. Men även pinsamt i början när vi skulle spela in ljudet eftersom det satt en tjej som lyssnade på vad vi sa och det var ju pinsamt eftersom vi drev mycket i våra olika historier. Alltså vi sa ju sånna roliga saker som vi tycker är kul, men som kanske inte alla försår, alltså förortsspråk typ som "det e chill bruder, just hangin'". Hahahah!
Men efter vi spelat in och så drog hela klassen till vad om inte DONKEN. Där åt vi gott och fett, sen drog vi oss upp till stället vi vart på innan och fortsatte en kort stund till. Sen slutade vi och då var klockan inte ens 13:00!

Efter det så drog jag, Emelie, Dita, Nikita och Gisella hem till mig. Vi chillade och gång på gång kom min mamma in till mitt rum och börja snacka med oss. Det var pinsamt, men haha jag älskar henne ändå!
Sen när några av oss satt framför datan så hittade vi denna blogg. Den var skitkul att läsa igenom, men pinsamt var det för insändarna. Tyvärr verkar det som bloggen är nerlagd, vilket är synd.

Det var typ min dag.

Jag ska börja om på nytt.

Nu precis när mina naglar blivit långa så blir de lite irriterande, ojämna och hela köret. Annars var det ju fint med fransk manikyr.
Jag ska låta de växa igen, så att de blir jämna och fina.

"Om jag kommer in? Jag kommer knapt ut!"

Björn Gustafsson är helt klart grymast. Har suttit och kollat på det här klippet minst 15 ggr. HAHAHAH!


Fall in love

Ricky - Fall in love

Killen är grym och så söt! I just fell in love with you, cutie.

Varför vaknar jag så tidigt?

Vaknade typ för en stund sen bara för att jag var tvungen att gå på toa *intressant* men sen fortsatte jag vara uppe. He-he. Nej men jag gillar morgonar nästan lika mycket som jag gillar kvällarna. Notera: roliga kvällar.
Tror att de andra familje. medlemmarna inte kommer vakna förens klockan 14:00, haha. Men det är liksom söndag, man brukar inte göra så mycket.

Men jag ska senare under dagen träffa Emelie. Vet inte vart eller nåt, men det löser sin ju. Vi sa igår kväll att vi skulle SMS:a varandra när vi vaknade och då när jag gjorde det fick jag ett svar tillbaka där det ungefär stog att hon vasr varken men att hon behövde sova om för att hon hade varit upppe till klockan 06:00 för att hon mådde så illa. Stackaren!

Jaha, då var det dags för mig att hitta på något. Kanske drar till ica och handlar lite småsaker, då mina föräldrar bad mig göra det. Eller så går jag senare och kollar på något roligt på TV nu.

Apropå tv så skulle jag ju se på den där "Ett hål i hjärtat", men innan jag hade tänkt göra det fick jag några kommentarer av er läsare där det stog varför jag inte borde ha sett den. Och till er: era kommentarer stämde verkligen. Försökte kolla mer än 5 minuter på filmen men det gick bara inte. Den var så meningslös/äcklig/ovälgjord/KONSTIG.
Istället kollade jag på 'Saturday night live' som gick på femman. Och vem var då gästartisten (även medverkande)? Jo, JUSTIN TIMBERLAKE. Åååh, jag blir så glad när jag ser honom. Han är fan bäst och grymmast! Rolig var han också, som fan. Sen SNYGG!


(utdrag ur 'Saturday nigt live', då Justinn var med)

KEBAB ÖVERALLT!

Ska tipsa Dennis om den här grejen, haha!
image40

Kanye West bloggar, visste ni det?

I Mr. West blogg kan du läsa allt om vad han tycker är coolt till vad han slänger sitt skräp i (bilden). Sen kan man ju höra en och annan remix.

image39
Snacka om lyx, haha!

Alla som inte dansar är våldtäcksmän

De som har ett konto på Playahead (som jag) måste ha hör låten "alla som inte dansar är våldtäcksmän" minst en gång. I början av låten låter det helt klart som en Snook vid namn Kihlen som man hör och det är nämligen han som sjunger. Låten är rolig, den fastnar ju även i huvudet med tanke på att de säger samma sak 1000000 gånger, haha.

image38
the best of the bestest: SNOOK <3

Har du inte hört låten Snook, Afasi och slagsmålsklubbe gjort lyssna på den här.

Jag äääälskar örhängen

Ja, ni läste rubrike och jag är inte ett dugg sarkastisk. Jag bara älskar örhängen. Har ju skrivit om ringarna för några dagar sen och nu är jag välsigt sugen på sånna här:

image37
Bild lånad av Lenie och köpta på H&M

Lördag

Kom inte på en bättre rubrik så den jag har nu får räcka, haha.

Men vad gör ni idag då? Eller vad ska ni göra idag? Själv ska jag till mina kusiner i Kista och vara där en stund medan pappa byter vinterdäck, sen ska vi åka vidare till mina andra kusiner i Kista och vara där. Förmodligen äta middag och hela köret. hos de kommer vi träffa mormor eftersom hon bor hos de när hon besöker Sverige. Annars bor hon ju i marocko. Men shit, jag har inte träffat henne på skitlänge. Inte 7 år precis, men kanske 1 & ett halvt. Men det känns i alla fall som evighter.

Visst är det kul att träffa släkten, men jag vill ändå vara hemma lite tidigare än vad vi brukar. Jag vill ju se High Scool Musical & High scool musical 2. De kommer idag på kanal5. Den första börjar kl 16:00 och den andra 17:e55.
Jag  har sett den första, men det skulle inte skada att se den igen. Sen vill jag ju se den andra. De flesta jag känner älskar de filmerna, men det finns ju de som tyckeer att de är tråkiga och väldigt barnsliga. Jag kan hålla med om att 1:an var lite barnslig och så, men de är endå ganska roliga att se. Låtarna fastnar ju oftast i huvudet, haha.


Men sen läste jag också i klick att det skulle visas någon fjortis-film med Sanna Bråding. Ett hål i mitt hjäta heter den och den börjar klockan 00:05 på SVT2. Såhär står det om filmen:
"Svensk-danskt drama från 2004. Fyra personer är instängda i en liten lägenhet, en pappa, en son, en kompis och pappans flickvän. Pappan spelar tillsammans med kompisen in porrfilm med flickan i den kvinnliga rollen och de själva i de manliga rollerna. Sonen deltar inte utan finns i ett annat rum. Pappans, kompisens och flickans beteenden blir alltmer extrema. I rollerna: Thorsten Flinck, Björn Almroth, Sanna Bråding."

Nej den verkar ju hemsk. Men den kanske ändå är värd att se? Annars kan man ju skippa den och kolla på Ladder49 som går 21:30. Fast då är den ju typ slut innan den andra börjar. Men den är i alla fall värd att se. Man börjar fa gråta i slutet.
Eller så kan man se Van Helsing som går klockan 23:00 på TV3. Valet är upp till er och mig.


Svullo svullo svullo

För ett tag sen var jag på ica och snabbhandlade något som jag var skitsugen på. Chocklad. Har vart det nästan hela veckan och har ätit allt från nougat till mörkchocklad. Onyttigt, men nyttigt i små mängder. Och sen gör ju alltid chocklad en glad. I alla fall 9 fall av 10.

(kände att jag bara var tvungen att skriva det.)

kärlek vid första ögonkastet

Är inte sånt här och sånt här gulligt och underbart? Det bevisar helt klart att kärlek vid första ögonkastet existerar.

Sant?

Kollade nyss min mail för jag tyckte att det var dags, har liksom inte kollat på hela veckan och man måste ju ändå rensa innan man har 245983962084 olästa mail, eller hur? Hatar verkligen när det blir så. Blir så irriterad.

En annan sak jag hatar är just kedjebrev. Typ skicka-det-här-till-tio-personer-så-kommer-den-du-gillar-kyssa-dig- imorgon. Iriiterande. Men idag fick jag faktikst ett som jag bara va tvunden att läsa, såhär stog det:

"Hej,
Ta dig tid att läs detta! Snälla alla
skriv under detta och skicka vidare!


3 årig flicka våldtagen för att göra HIV smittad man frisk!!?? Kan vi göra
någon skillnad? Förra veckan blev en
3 årig flicka våldtagen och misshandlad (i Sydafrika).
Hon
lever fortfarande, men mannen som är ansvarig för
brottet
släpptes mot borgen. Han går omkring på gatan.

Om du har för bråttom att läsa detta, sänd bara vidare brevet till alla på 
din adresslista. Regeringen i Sydafrika planerar att lägga ned 
barnskyddsmyndigheten, det här är ett upprop mot detta. Detta är en mycket 
allvarlig fråga.
Barnskyddsmyndigeten är en livsviktig del av rättsystemet för barn.

Du har kanske hört att det finns en myt i Sydafrika om att
man blir frisk från AIDS om man har sex med en jungfru.
Ju yngre oskulden är, ju mer effektivt skall man bli kurerad. Detta har
lett till en epidemi av våldtäkter utförda av sjuka män, med mängder av 
smittade, oskyldiga barn som följd. Många har dött av de fruktansvärda 
våldtäkterna. Nyligen våldtog sex män en niomånades baby i Cape Town ... 
Tänk över det här en stund.
Barnmisshandeln
har nått katastrofala proportioner, och om vi inte gör något , vem gör det 
då? Vill du protestera mot detta, var vänlig och tryck på vidarebefodra,
skriv ditt namn längst ner på listan och skicka till alla du känner. Nr.
600 på listan ska skicka listan till
[email protected] "


Tror ni att det är sant? Hoppas inte, för det låter HEMSKT! Vad obehagligt det var att läsa texten.

Skolfotot!

Jag har än inte fått skolfotot hem i brevlådan, men det har Gisella och snäll som hon är har hon skannat in den. Och FYFAN vad missnöjd jag är. Gapskrattar fan. HAHAHAHA. Lite pinsamt  är det ju, men vafan om ett år ska jag se bra ut. Och nästa gåång jag ser fotografen ska jag fan strypa honom. Han tog den jag såg sämst ut på.
Well, sometimes liffe can be a bitch.

Kanske en skjorta?

Min stil ändras hela tiden. Ibland kan jag  känna mig luffig när jag har på mig någon hängande tröja medan en annan dag jag har på mig en söt liten detalj som får mig att känna mig pretty. Men jag gillar att jag har en varierad stil, det är ju liksom fortfarande personligt.

På senaste tiden har jag tänk på skjortor. Nästan alla har det i garderoben som ett basplagg, men i min garderob kan jag inte hitta en enda. Vet ju att mamma har, men de är väldigt korta i längden. Skulle vilja ha en oversize. Kanske en från herravdelningen. Frågade pappa, men han hade visst ingen vad han visste. Alltså en vit. Men jag kan ju leta lite. Den som letar den hittar.
Annars kan jag ju köpa en, haha.
Men jag hade tänkt mig till skjortan ett skärp i midjan och ett fint armband, samt sneaker (låter konstigt, men det är fint till), stora örhängen och svarta, tighta jeans. Men kanske för mycket smycken? Man kan ju ta bort armbandet.


Bilder från LaRedoute

Smygtitt: Mitt rum

Kan inte visa hela rummet eftersom det inte är så städat, men några detaljer bjuder jag på:


  • Klocka (skitintressant) och SKITSNYGGA hål i väggen som skulle vara till den där jävla tv-hyllan.
  • En vägg som jag inte än är klar med.
  • Lampa som är skitsnygg för sitt pris (19kr! @ IKEA)
  • Min garderob <3
  • Två tidningshögar.

Finns det något finare?

Har för en stund sen kollat lite medan jag pluggat på ett Grey's Anatomy avsnitt (reprisen) och jag är nu alltså skitsugen på tårta. Fyfan vad gott det skulle vara just nu. sen skulle jag vilja kasta ut mina läxor och böcker från skolan genom första bästa fönstret. Men det kan jag ju inte. Tyvärr.

Förresten, vet ni vilken accesoar jag är fast vid? Runda örhängen. Har aldrig gillat de lika mycket som jag gör idag.
Det kanske bara är en periodsfråga, men de är så fina när man har på sig de, tycker inte ni det?
Billiga är de dessutom, iaf på H&M där de typ alltid råkar kosta 19,50 kr styck. Helt jävla underbart!


De på bilden är från H&M och kostar som sagt 19,50 kr styck.
Finns det något finare? Maybe, men kolla på de. Goregoues!

PANIK PANIK PANIK

För det första tänkte jag berätta lite om mitt rum, hur det blev och så innan jag går över till själva "inlägget".
Pappa började igår montera min garderob redan vid två tiden.
Skulle hjälpt honom redan från början, men han sa att det inte behövdes så jag stack med mamma till centrum. Och efter någon timme eller så kom jag hem med en sockersöt blus/tunika och några par strumpor.
Även när jag och mamma kom hem så såg vi att pappa blivit klar med en hel del, så jag trodde att det bara var lite kvar, men jag hade rätt så fel.
Efter ett tag åt vi middag, sen var det back to monteringen. Runt åtta-halv nio blev vi klara. Men sen skulle vi ju hänga upp tv-hållaren och jag och pappa trodde att allt skulle gå bra med den, men nej nej. Det gick inte att borra så långt in som vi trott. Det liksom var gips först, men sen kom någon betong/stål som gjorde så att vi inte kom längre in. Pappa sa något om att han skulle leta efter spikar som passar det, eller nåt. Men en starkare borrmaskin är även vad vi behöver.

Juste, kommer ni ihåg att jag skrev om det där med att ställa ner tidingarna i en hög på golvet? Well i did. Och jag tycker det blev fint, men högarna (gjorde två) blev inte så höga och det beror på att jag nyligen hade rensat tidningarna. Men högen får växa den.


OCH NU "börjar" inlägget, haha. Ni ser ju vad rubriken heter och bara jag kollasr på den får jag just panik. Det är så mycket som ska göras idag. Att plugga sönder mig står givetvis på listan. Tyvärr.Imorgon har vi typ som ett prov på SO (massmedier). Eller man får välja, vill man satsa på högre betyg ska man göra en uppsats, vilket jag ska göra. Satsar väldigt mycket på SO och att få bra betg på det för hittills vet jag att när jag blir vuxen vill jag jobba med något som hör till kategorin Samhälle.
Men det är inte bara det jag ska plugga med idag, det är även matte, engelska och kanske även franska. Rolig eftermiddag jag kommer att ha, va?
Vad ska ni själva göra?

Idag ska mitt rum förändras..

image18

.. REJÄLT. Har bestämmt precis så jag vill ha det, men jag har lite problem och det är vart alla saker från bokhyllan ska ta vägen (jag ska ta bort den). Snart tror jag det är dags att montera garderoben. Wei, ser fram emot det. En egen garderob i MITT rum, har inte haft det sen jag bodde i Akalla, vilket var för typ 4 år sen tror jag.

Sen ska den här hängas upp och jag tror inte pappa ser fram emot det, han hatar att borra och hålla på ibland, hehe.

Kanske lägger ut någon bild senare, vi får helt enkelt se!









Vart gick länkarna?

På den vänstra spalten brukar jag ju ha länkar till andras bloggar och nu verkar de ha.. försvunnit?
Jag tror jag råkade ta bort en grej när jag ändrade en sak, men vad? TIPS TACK!

UPDATE:
de kom tillbaka.

Hallå?

Bloggen har under några dagar varit död. Ingen har kommenterat och jag har inte skrivit. Ja men så kan det bli ibland.
Tänkte att jag kunde göra en liten comeback genom att skriva lite om igår och lite om tisagen, here it goes:

TISDAG:
Redan i tisdags på dansen blev vi tipsade av vår danslärare att komma dit, till tuben på ett event som kallas Dance session. Vi blev ju såklart genast intresserade. Så vi gick hem och frågade våra föräldrar om vi fick gå. Ja blev det från alla sidorna och vi var skitnöjda och glada.

FREDAG: Skol-dagen gick lite segt, men endå ganska snabbt. Efter den var jag, Emelie och Dita fett trötta så vi drog till Emelie för att sjunga singstar, men vi gjorde lite annat, Hä-Hä. Jag och Dita åt även där lite senare. Men sen var det dags för oss att dra, Dita som inte kunde följa med gick hemmåt medan jag och Emelie först drog till mig för att lämna/hämta lite grejer. Efter det mötte vi upp Nikita och Gisella och drog till vad om inte Dance Session. Den började fem, men vi var där runt sex skulle jag tro och det var typ TOMT, nämen nästan. Man undrade ju vart alla var, men senare kom folk hela tiden. Sen efter ett tag drog en danstävling igån och jag och emelie var för skojs skull med. Vi var ett av tio par och man kunde de vinna 1000 kronor var! Men det gjorde inte vi, vi åkte ut ur tävlingen efter första rundan, men kul var det. Medan alla andra proffs dansare dansade körde vi vårat egna. Typ bebis dans, nej jag driver. Men det var ju lite pinsamt så man blev ju lite stel skulle jag tro.
Men gud, den kvällen var GRYM. Mer sånna kvällar!

Stövlar ska det vara!

Någon skrev förut att jag bara skriver om saker jag vill ha och att jag inte köper de. Därför måste jag bara säga att nej, jag skriver inte bara om de, jag köper även de. Inte alla, men de flesta, glömmer bara att visa. Eller med andra ord; pallar inte visa ibland. Men jag ska inte sluta, hell no. Ibland kan ju bloggen kännas som lite mer än en blogg, nästan lite som en kalender/Logg också.

Nästa must-have kallar man i Sverige för stövlar, eller också gummistövlar. Skulle behöva båda, GUMMIslövlar för blöta dagar och vanliga stövlar/boots för de andra dagarna. Om 13 dagar kommer ju barbidraget så då kan jag ju shoppa. Gummistövlarna får gärna se ut som de gör på bilden. Och de andra stövlarna har jag ingen aning hur jag ska beskriva de. Har nog inte hittat de "perfekta" än, men kanske såna på bilden?

image23

Båda bilderna är lånade av Kenza, så jag hoppas hon är okej med det. De första kommer från Skopunkten och går på 399 pix och de andra från viking och jag tror de går på 350-400 pix.

I <3 streetdance

Har kommit fram till att streetdance är min grej när det gäller dans. Den katergorin passar mäst in på mig. Vad om balett står inte sist på listan? Min balans suger, haha. Kommer ihåg när jag var yngre då brukade jag och min kusin leka med varandra genom att stå på en fot och den som klarar av mest vinner. Skitbra övning egentligen, någon som vill leka?

Men hursomhelst (använder alltid det ordet, haha ;P), streetdansen var skitrolig idag. Först hade vi uppvärmning och det var kul, sen skulle vi dela in oss i grupper bestående av två i varje så därför var jag med Emelie. Man skulle göra en dans bestående av två åttasteg eller vad fan det hette och sen ställde vi alla oss i en ring och man fick visa upp sin dans. Det var kul, var inte så komplicerat eller pinsamt.


Sofia Boutella. Är hon inte GRYM?

Fiiiiiin låt



Just nu kan man höra den fina och underbara låten "It don't make any difference to me" men Kevin Micheal feat. Wyclef Jean. Jag har fastnat för den lite. Den liksom gör en glad på något sätt. Det känns som den är ny, men det är den ju inte precis. Men inte gammal heller.

Välkommen Gisella!

Innan jag drar för att se på Sandor Slash ida som går typ nu på femman så måste jag bara tipsa er om min kompis blogg. Hon heter Gisella förresten. Ni hittar hennes blogg om n i följer länken http://giizmo.blogg.se/ . Välkommen till bloggvärlden honey <3

Disturbia

Igår såg vi ju somsagt Disturbia hemma hos Gisella på hennes mini-fest. Den var alltså SKITBRA. Jag orkar inte skriva med egna ord om vad jag tycker om den (det blir för mkt ;P), men jag måste bara säga att Shia LaBeouf är skitsöt i filmen.

image22

Efter att hans far gått bort blir Kale tillbakadragen och hamnar i trubbel med domstolsbeordrad rumsarrest som påföljd. Hans mor, Julie arbetar natt och dag för att försörja sig och sin son men får bara ett likgiltigt bemötande. När det känns som om huset krymper börjar Kale ägna sig åt voyeurism och börjar hålla reda på vad hans grannar sysslar med. Detta leder till misstankar om att en av dem är en seriemördare. Är det så eller är det bara Kales vilda fantasier efter att ha suttit inspärrad så länge?

(källa: filmtipset.se)


Trångt vandrarhem or what?

Under några dagar kommer Mickey (min bruuuur) bo tillsammans med mig i mitt rum eftersom det kommer några målare som ska måla hans rum redan imorgon. Alltså är det jävligt trångt i mitt rum just nu. Nästan som ett trångt vandrarhem ser det ut som. 
Tänkte visa, men jag kom på att batterierna till kameran måste laddas. Kanske senare.

Daniel Humphrey från Gossip girl <3

Har ju skrivit ett visst antal gånger inom en kort perior (rör sig runt drygt en halv dag) att jag ÄLSKAR Gossip Girl böckerna och nu tillochmed serien. Sen älskar jag även Dan Humphrey i serien som spelas av SNYGGA Penn Badgley. Han har allt: lite töntighet (tänk er Seth Cohen), manlighet och åååh, jag bara älskar honom. Han är perfekt. Har jag nämnt att han är rolig i serien också? nej. Men det är han.

image21
Chuck Bass (Ed Westwick), Nate Archibald (Chace Crawford) & Daniel "Dan" Humphrey (Penn Badgley)

Resten av killarna är också snygga och så, men de har inte "det" som Dan råkar ha. Och chuck vill man ju strypa ibland pga. att han är största drama-sökaren (är det ens ett ord? ;P)

Gossip Girl - serien

image20

Som jag sa igår så såg vi på hela 4 avsnitt igår. Alltså Gossip-girl avsnitt. Ligger ju på tredje boken (har inte läst i den på ett tag, men jag måste göra det) och jag älskar böckerna. Underbara att läsa då och då.
Vad som även är underbart är att de gjort en serie av den. Jag är som fast. Älskar serien. Den påminner om OC, men det beror väl på att några av producenterna från OC även leder GG.
Det har gått ett rykte om att kanal5 sett pilotavsnittet och är intresserade av att köpa serien. Hoppas det är mer än ett rykte!

men nu ska jag dra till centrum. skriver mer snart.

Vilken dag!

Så fort jag vaknade kände jag mig lite stressad. Inte nog med att Mickeys kompisar skulle komma inom dryga 50 minuter eler något liknande, men jag bara kände att det skulle bli en stressig dag. Och det blev ju det, eller åtminstonde en bit av dagen. Vi gick inte till IKEA fören klockan var något med 15:10 skulle jag tro. Men när vi kom till IKEA gick vi runt lite snabbt, plockade på oss lite saker och sen när vi kommer till det där "ta-själv-stället" så letar vi efter gaderoben. Och ja, den fanns kvar, en bara EN ENDA. Och den var (om inte vad) SÖNDER. Typiskt? Men mamma och pappa ska dra dit imorgon för att hämta en eftersom de skulle få in mer typ.

Huromhelsst, efter IKEA drog jag till Gisellas place. Vi började med att typ äta och så, sen snackade vi och efter det var det dags för at kolla på Gossip Girl (om inte än inte kommit till Sverige). Vi såg på hela fyra avsnitt. Gud, jag älskar den serien, men har man läst böckerna kan man bli lite irriterad eftersom saker som hände i boken inte händer i serien. Och tvärtom.
Jaja, skriver mer om det nån annan gång. Men innan jag avslutar det här inlägget måste jag bara säga att ni MÅSTE se Disturbia. Vi såg den nyss och den är B-Ä-S-T. Fyfan vad jag skrek typ där vid slutet.

Förlåt att jag skriver så slarvigt, men det är något med tangentbordet här, rättar felen när jag kommer hem, pallar inte just nu, kolla liksom på klockan. ;P


ibland är inte matte min grej

http://www.epochtimes.se/pics/2007/06/17/xl/2007-06-17-xl--matte.jpg
(någon mer än jag som ibland kanske inte tycker att matte är ens grej, även fast talen på bilden är enkla? ;P)

Har suttit en bit av kvällen och on/off:at (haha, nytt ord or what?) när det gäller matten. Men det är alltid så. Man hittar något som är roligare att göra och man gör det. Fast ibland kanske man inte borde göra den andra saken. Som i min situation. Jag ligger ju liksom lite efter och ändå jobbar jag skitsegt + att jag som sagt gör en massa andra saker. Sen vet jag inte om jag kommer hinna jobba med matten eller något annat på söndagen, ska ju sova över hos Gisella (yep, lyckades övertyga de). Men kanske kan göra de på söndagkväll? Ja, varför inte? Haha.

Yippie ki-yay m-f!

Jag ser fram emot morgondagen. Känns som en massa roliga saker kommer hända. För det första är det ju lördag och vem älskar lördagar mer än mig? Sen att vi typ ska åka till ikea och köpa lite olika saker till mitt rum, som speglar, en gaderob (!), tv-hållare (eller vad fan det heter) och tre separata hyllor. Har under den senaste veckan försökt bestämma hur rummet ska se ut och nu har jag kommit fram till det. Fint kommer det säkert bli. Och jag kommer nog förhoppningsvis få plats med alla mina kläder i garderoben.

image18
Såhär ser då garderoben från Ikea ut. Fick be en från Ikea att maila en bild på den. Tack för "bilden"

Och vänta, jag är inte klar. Direkt efter Ikea ska jag hem till Gisella för att fira henne lite smått och förhoppningsvis ska jag sova över. Det kommer säkert bli skitkul och vi kommer säkert ha en massa att säga till varandra bla. för Nikita kommit tillbaka.

Då är det bara att fjäska lite för mami och papi. Yeeeep.

MIN, bara min (vinter)jacka!

Älskar att säga det här; nu sitter jag klädd i min älskling och bloggar. Vilken älskling? Har ju många, men denna gång är det min precis nyinköpta vinterjacka. Det blev inte en Everest, utan det fick bli en Dcate istället. 799 pix gick den på och just nu om du frågar mig så tycker jag att den är värd varenda öre.  Den är ju så jävla skön. Ja, typ så skön att man skulle kunna bo i den hela vintern. Men vänta, det är ju det jag sak göra.

Nu kan jag ju i alla fall bocka av en sak från listan, men på tur står, om inte, vinterskor. Eller stövlar/boots överhuvudtaget. Älskar de, men hatar nästan att leta efter ett par. Allteftersom jag aldrig hittar de "perfekta".

Nej nu måste jag göra matteläxorna, ligger ju efter. Inte bra, inte bra.

RSS 2.0