Precis Lagom

image122
Det känns som om det är något magiskt med den här outfiten. Jag menar, den är rosa och det är inte alltid jag storälskar den fägen, sen är det enkel. Men jag gssar väl på att jag också är det, enkel. Sen är den ju lagom, och så heter märket den kommer ifrån. I alla fall tröjan vad jag vet. En femhundring och den är din.
Jag tror faktiskt jag skulle vilja se ut såhär en sommardag. Drygt ett halvår till sommaren, men man kan fortfarande önska sig. Förresten så undrar jag om den här fortfarande finns kvar i kollektionen, den är ju från i sommras faktiskt, he - he.

Harder Better Faster Stronger


HAHAHAHAHA, fyfan vad coolt. Kolla på den här också, västa dansen ju.

2007

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, mycket saker! Både bra och mindre bra.
2. höll du några av dina nyårslöften? Visst gjorde jag det, men inte så intensivt dessvärre.
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Hm... typ inte.

4. dog någon som stod dig nära? Nej inte precis, men folk jag nästan kände :/
5. vilka länder besökte du? Finland, Tyskland, Spanien och Marocko
6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Energin, jag är trött på att vara trött. Sen kanske roliga upplevelser.
7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Hm, 21 juni, 13 juni och några andra datum som jag inte kommer på just nu.
8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? Bra fråga, men svårt att hitta svar. Jag har väl lärt känan mig själv bättre men även andra och det är bra, sen har jag förändrats en del och sånt är alltid kul. Nejmen jag har väl blivit mer vuxen/tonåring, alltså mognat upp lite, haha.
9. största misstaget? Det var då, nu är nu.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Inte allvarligt, men ja.
11. bästa köpet? Typ alla saker jag köpte i slutet av året.
12. vad spenderade du mest pengar på? Typ donken och kläder.
13. gjorde någonting dig riktigt glad? JAA, verkligen. Jag har ju delat minnen med de bästa!
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Typ sommarens hits. Typ Timbaland - the way I are, Sean Kingston - Beautiful girls och massa fler låtar. Speciellt hiphop låtar allteftersom jag det här året hittat hiphop sidan inom mig. 
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, allt rullade på det här året.
16. vad önskar du att du gjort mer? Kanske ordnat fler tjejmiddager/fester. Pluggat mer, läst mer böcker och så vidare.
17. vad önskar du att du gjort mindre? KAnske suttit framför datan?
18. hur tillbringade du julen? Som vilken vanlig dag som helst, firar ju inte Jul.
19. blev du kär i år? Njaa. Nej skulle jag vilja säga, men det var väl mer förälskelser då.
20. hur många one night stands? Haha, none
21. favoritprogram på tv? Prison break, Ugly Betty, Kyle xy, desperate houswives, simpsons och 2 and a half men.
22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Det kan man säga. Men personen har jag hatat i flera år, haha. Och det är ingen som läser min blogg, vad jag vet.
23. bästa boken du läste i år? He-heeee. Ingen aning. Kommer inte ihåg så många.
24. största musikaliska upptäckten? överhuvudtaget hiphop musiken. Speciellt svensk hiphop. Underbart!
25. något du önskade dig och fick? IPOOOOOOD! (:
26. något du önskade dig men inte fick? Hm.. Mulberry väskan och lite andra saker.
27. årets bästa film? Babel är en av de, sen Bourne filmerna, men jag vet inte vilken som vad den bästa. Ingen av de nämnda men de var skitbra.
28. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Var hemma hos kusinerna och där firade vi mig. Det var najs. Dagen efter åkte jag till Hälsingland med Emelie.
29. de bästa nya människorna du träffade? hm, några som jag inte kommer på nu. Men de från vår skola. De speciella iaf.
30. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Street fast ganska casual

31. vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner, min familj och helt enkelt mitt liv!
32. vilken kändis var du mest sugen på? Wentworth miller , hehe. Sen fattar man ju inte frågan, men man kan väl kasta in Adam Tensta här, right?
33. favorit månad? Juli/Augusti. Skönaste månaderna. Och December, nästan.
34. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, många. Kanske bättre betyg, en bra pöjk(vän) och kanske någon resa till? Sen en massa fler saker.

Gör listan du med!


Gott nytt år!

Rubriken talar egentligen för sig själv, men visst kan jag skriva några rader. Tänk er att det är den absolut sista dagen på det här året och vi kommer aldrig kunna uppleva den igen. Känns lite konstigt nu när man tänker på det, men det är ju inte så att jag är dum och tror att jag kommer uppleva den här dagen igen. Juste, idag fyller ju
Twilight år! Grattis till henne!
Hursomhelst, vad har ni tänkt göra ikväll? Själv ska jag var med familjen.. här hemma. Vi har ju så vacker utsikt härifrån. Ska försöka få några bilder på fyverkerierna så ni själva får se. Sen väntar ganska många triss på oss, de ska ju bli skrapade.

Men vad tycker ni om det senaste året 2007? Jag tycker det var ett spännande år. Jag gjorde saker jag aldrig gjort förut och fick upleva de. Men visst, det var inte så mycket som hände, men mycket i alla fall. Jag gillade (eller ska man säga gillar?) det här året. Roligt år. Hoppas 2008 blir minst lika roligt.

Nyårslöftena då? Jag skrev ju ett; att bli starkare som person. både psykiskt och fysiskt, mest psykiskt och det är det löftet jag jag gå efter mest. Men det andra löfet jag verkligen ska gå efter är att fixa bättre betyg. Visst blev jag nöjd med de jag fick ganska nyligen, men jag satsar på fler MVGn. Så jag är nog trots allt lite peppad inför nästa termin som börjar om några få dagar.

Men jaja, det jag såklart ville säga var: GOTT NYTT ÅR och god fortsättning! Hoppas ni fortsätter läsa min blogg! (;

Min nya väska!

Jag har idétorka när det gäller rubriker och det är kanske väldigt märkvärt, men hey kommer ni ihåg ordspråket "dont't judge a book by it's cover"? Innehållet, som i detta fall är en bild på min nya väska, är mycket fint. Om det nu är väskan vi snackar om, hah.

Juste, jag får inte glömma att jag även fick en väska utav min moster. Fick även en scarf och någon slags smart mynthållare att ha i väskan av min moster. Tack för det! Hon som nyligen vart i marocko köpte de sakerna där. Det är en fejk, men den ser ändå lite cool ut. Lite lagom rockig med sina nitar. Jag vill ibland ta bort axelbanden och använda den som stor fest/kuvertväska. Den skulle passa fint som det. Men om man använder väskan till fel plagg är riskfaktorn att den ser trashig ut ganska hög, men det ska jag inte göra, haha. Förresten, här är väskan (<- länk), haha. (På bilden har jag vikt in axelbanden, bara så att ni vet :P)

image118
Den är finare i verkligheten och den kommer från kappAhl

Adidasförälskelsepåhöggrad!

image117
Bilden är lånad av Amanda som även äger en cool mobil + grymt fin tröja från WESC

hur botar man sötsug?

På sista tiden har jag gått upp ganska mycket i vikt och ibland tänker jag "men det här kanske bara är en periodsfråga, jag kanske bara håller på att utvecklas etc", men ibland mår jag pissdåligt och tänker nästan tvärtom och då försöker jag göra det bästa av situationen och ta runt en halvtimme på träningsmaskinen. Visst är det bra med motion och så vidare, men inte när man tvingar sig själv till det.

Jag är nog väldigt osäker när det gäller min vikt. Och att man blir påverkad och känner ännu mer press när det gäller ens egen vikt pga. samhällets så kallade ideal gör hela situationen 100 gånger sämre. Jag mår dåligt, det måste jag erkänna. Jag vill gå ner i vikt. Jag vill inte känna mig som en uppsvälld val eller något liknande. Jag vill kunna äta en tårtbit utan att tänka "Fyfan vad smart jag är, nu går jag upp ett kilo och fettet kommer bara sätta sig kring mina lår eller runt magen". För bara några månader kände jag inget liknande, jag tänkte "ääsch, man lever väl bara en gång". Man förändras mycket, ofta är det bara bra, roligt och spännande men iblande är det bara jobbigt, krävande och olycksframkallande.

Men jag tror att mitt största problem inte är att jag äter mycket på frukosten/lunchen/middagen utan nästan tvärtom. Jag äter kanske  normalt under de målen men jag småäter väldigt mycket. Eller nu har det ju minskat nu när jag ständigt tänker på min vikt, men förut var det bara alldeles för ofta och för mycket.
Nu, när jag småäter är det nog bara för att jag bryter ihop innerst inne, men jag visar inte det på något som helst sätt. Man kan kalla det tröstäta om man vill. Jag mår i alla fall dåligt av det. Jag mår nästan dåligt att ens överhuvudtaget skriva det här i bloggen, det är ju personligt. Men jag kan inte hjälpa det, jag känner mig hundra kilo lättare (på ett sätt) nu när jag skrivit av mig. Ni är härmed de första som fått veta om mina såkallade "viktproblem". Usch, nu vill jag bara ta bort hela inlägget, men nej.
Ett av mina största nyårslöften ska få bli att jag ska bli en starkare människa. Både fysiskt och psykist. Mest det sistnämnda. Men jag ska verkligen försöka göra det bästa av det jag kan och jag tror jag skulle må mycket bättre om några av er stöttade mig och kanske tillochmed peppade mig?

Lil mama - G-slide (tour bus)


Det är något alldeles speciellt jag gillar med låten och videon.
Den är liksom rolig eller nåt. Även lite barnslig med den där "hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt.." melodin som repeteras ganska ofta i låten, med det var ju kul att de gjorde om den. Sen är de ju grymma på att dansa och det är ju typ ett skitstort plus. Jag ska en dag dansa så! Vänta bara, hah.
Förresten, skulle det inte vara något om det fanns sånna där lipgloss-stånd, haha?

Here it is!

357816-116
Magtröja/kort t-shirt från självaste Monki. 120 kr. Behöver jag säga något mer än att jag gillar den starkt och att den är grymt cool. Tror inte det.

Förresten...

Glömde ju! Jag var i farsta centrum en jätte kort snabbis bara för att kolla runt lite innan rean var slut. Nu känner jag att jag har shoppat klart.. för den här rean, men sen har vi ju januarirean. Vad jag försöker komma till är att jag köpte en väska i centrum idag. Ovanligtvis från KappAhl. En hundring gick den på! Bild på den kommer en vacker dag, kanske imorgon?
Sen har jag ju glömt sätta upp en bild på en magtröja (nästan) som jag köpte häromdagarna sen. Kolla nästa inlägg så får ni se själva.

Where the party at?

Sitter just nu instängd i mitt rum bara för att ta det lite lungt. Håller på att bli sjuk och det märks väldigt starkt på mig just idag. usch usch usch, säger jag bara. Hatar att vara sjuk, speciellt när man mår så dåligt och känner sig så ofräsch. Bläää!
Men just nu tror jag att jag gärna skulle vilja befinna mig på en fest. Nästan vilken som helst, är otroligt partysugen. Men jag tror min lilla tröst får bli släkten som sitter i rummet brevid och snackar på så att det känns som om jag sitter i precis samma rum som de, fast jag inte gör det. Aja, men nu ska jag kila, ha det bra !

Att man kan sakna sommaren så starkt

Sommaren är min favorit period på året. Det finns nästan inget jag gillar mer än den. Helst ska det ju vara sommarväder också för då mår man ju 100 gånger bättre än vad man gjorde innan. Bilden här nedan påminner mig så mycket om sommaren. Verkligen. Sen är ju klänningen tjejen har på bilden mer än fin. Sån ska man ha!

image115
Klänning, H&M divided, 129 kr

Dagens köp i bilder

image108
image112
image109
image110
image111
image113
image114

Lycka kallas det

Just nu sitter jag och Emelie och gör två olika saker. Hon gör det mest kreativa av de och jag det mest töntigaste faktiskt. Hon syr upp några t-shirts medan jag sitter som en idijuut framför datan.
Men idag har det varit en bra dag. Jag och Emelie har varit på några olika ställen här runtom i världen.

Ett av de kallas Söder (eller medborgarplatsen? du bestämmer) och där var vi såklart för att gå till vårt älskade Sneakers 'n' Stuff som vi ganska märkbart har blivit besatta av. Det kan tas som vad några kallar fördel men även nackdel. Gjorde själv av med 600 kr där idag så ja, där har vi nackdelen. Fördelen? Jo men hallå, vi älskar ju allt som finns där inne. Att en butik kan ha så snygga kläder. Den butiken kommer aldrig svika mig och det kan jag nästan lova.

Men det jag köpte var en älskvärd hoodie. En från Adidas. Asså det är svårt att beskriva min kärlek till den, men låt oss bara säga att den är så fin att jag gång på gång ställer mig upp och kollar mig i spegeln bara för att se på den lite mer. Det är kärlek det och det kan jag lova! (En bild eller flera kommer säkert upp inom kort)

Några mer saker (kanske borde kallas kläder? heh) jag drog med mig hem var fyra t-shirts som jag köpte på självaste Jack&Jones (killaffär men med det jag och Emelie kan kalla "tjejkläder") för väldigt få pengar. Jag är inlove i var och en. Nu känner jag att jag inte behöver något mer från denna mellandagsrea, men vem vet? Jag kanske snubblar på världens finast sak imorgon. Det får Gud himself bestämma.

Pimp my ugly Volvo!


Nicole Richie

image103

Vad tycker ni om paret Joel och Nicole? Jag tycker själv de är ganska söta tillsammans. Men det är en sak jag har svårt att släppa och det är sättet Joel lämnade Hilary Duff. Liksom bara sådär och ett litet tag senare så väntar han barn med just Nicole. Lite taskigt läge, speciellt för Hilary. Hon måste ha varit förkrossad.
Men nu när de väntar barn går det ju såklart massa rykten. Ett är att de väntar tvillingar. Det kan vara sant, men jag vet inte det bara känns som om de inte gör det.
Ett annat rykte är att hon väntar en pojke. Det kan ju även vara sant, speciellt när man fått veta att hennes pappa, Lionel Richie har sagt det.  Jag har en känsla av att det är det.
Vad tror ni? Väntar hon tvillingar? Eller kanske en tös? Eller pojke?

Piece of me

Jag måste erkänna att det är något jag gillar med Britneys senaste låt, nämligen Piece of me. Jag vet inte riktigt vad jag gillar med den, men det kan vara så att eftersom jag gillat henne för ett par år väldigt mycket så kanske jag fortfarande har lite "britney-things" i mig. Det kanske sitter permanent i mitt sinne. Nej, nu börjar jag bli läskig, glöm det sista jag sa (läs: skrev).

Här kan du lyssna och se videon.


Sjukt fin låt


och att Hilary Duff är den som sjunger låten gör den verkligen inte sämre. Låten heter "Someone's watching over me" och är ju som sagt med Hilary Duff. Den var med i filmen Raise your voice som jag även var beroende av i min Hilary Duff period.

God jul!

Jag kände att jag bara var tvungen att skriva ett god jul-inlägg. De flesta av er kanske inte hinner kolla in hit idag, men hoppas denna dag blir mer än bra för er!
Själv är jag muslim och firar alltså inte jul. Inga klappar till mig, buuhuu. Men sånt får man tåla, haha. Jag firar ju Eid tre gånger varje år. Men jaja, gå och ha kul nu istället för att läsa det jag skriver, haha!

GOD JUL!

ELF!

Ikväll klockan 21:00 på kanal 5 visas filmen Elf med Will Ferell. Fyfan vad kul, jag ska se!


STEREO up my life

image101
Cirkus 34 gånger finare i verkligheten. Kommer från Gina Tricot.

Jag vill jobba!

Jag är just nu grymt avundsjuk på att Emelie får jobba på ett apotek någonstans här i stockholm. Hur kul och bra som helst. Jag ska till sommare försöka fixa sommarjobb, men jag har märkt att det blivit hårdare att hitta eftersom det är många som söker varje år. 
Jag får varje månad en bit av barnvidraget av mina föräldrar men jag tycker att det fortfarande inte räcker. Det är mycket man vill ha och göra som kostar pengar speciellt i den här åldern, skulle jag tro. Och sen vill man ju tjäna sina egna pengar också.

Har någon utav er några som helst tips så är ni mer än välkomna att skriva de till mig, här och nu.

Jag är beredd på att ta det bästa möjliga jobb som helst och det kan vara allt från barnpassning till extra jobb i ett café. Kom med tips nu bara! Och förresten, ni behöver nog inte skriva "sälj tidningar för aftonbladet" för det är jag nog inte alls mycket intresserad av. Men tack (?) ändå.

KOM IGEN; ÖS IN MED TIPS!

JAG VANN!

Haha, kommer ni ihåg att jag slängde in en litet inlägg med en utmaning som Sussie hade utmanat mig på? Hon hade skrivit i sin blogg att vinnaren skulle få ett litet pris, men hursomhelst; JAG VANN! Är otroligt glad, trodde inte jag skulle göra det. Liksom jag har inte vunnit mångar gånger alls tidigare. Men det är bara kul! TACK TACK!

juste, till Sussie: om du ger mig din mail kan jag skicka ett mail med adressen och så ;D

ÄNTLIGEN JULLOV!

Äntligen, äntligen, ÄNLIGEN är det jullov. Har faktisk längtat ett tag nu. Känns som om jag inte skulle klara av skolan en vecka till. Nej, det skulle vara hemskt. Bläää. Men det är tur att jag slipper det. Nu ska jag vila ut så att mina batterier blir aktiva igen. Nästa termin ska det bli högre betyg för mig!

Eftersom jullovet välkomnades var jag tvungen att shoppa lite för att må ännu bättre än jag mår/mådde. Jag hade tänkt mig köpa en t-shirt från Gina plus ett par sneakers från skopunkten, men det blev istället två par sneakers från skopunkten. T-shirten ska jag köpa en annan fin dag som denna.
Efter vi köpt skorna (som blev så billiga efter att nikita köpte det tredje paret som blev gratis) drog jag, Dita och såklart Nikita hem till henne (alltså Nikita) och bakade en god kladdkaka och åt den plus chips. Jag vill inte ens kommentera hur illa jag mådde efter den, men det spelar ingen roll. Vi hade kul hoss henne, and that's what matters, haha.

image100
(Dessa skor köpte jag i just vitt och även svart från Skopunkten. Bilden är lånad av Lenie)

aja, ha det bra hörrni. nu ska jag njuta på full rulle. PUSS.

Magnus Betnér

http://www.biljettcentrum.com/bilder/evenemang/ffffCJtt.jpg

En av mina favorit stå upp-komiker har namnet Magnus Betnér. Han är SÅ JÄVLA BÄST. Allt han säger är draget ur verkligheten och är inte som de flesta andra som måste skämta däremellan för att skämtet ska bli roligt. Han sger bara det som är sant och det säger han på ett sätt som gör att vi förstår det, tänker på det och skrattar åt det.

Jag är glad för att jag fått ställa honom en fråga, den löd såhär: Du väljer att skämta om allting, varför?
HAN SVAR: Därför att jag tycker att det är viktigt att man visar för folk att det som är heligt för en del människor inte är det för andra. Att skämta om sådant som folk tycker att man inte borde skämta om tycker jag är ett bra sätt att visa det.

På Kanal 5 om ca 5 minuter kan du se hans humorprogram som sänds i en timma. (Jag rekomenderar STARKT)
Programmet heter Magnus Betnér - Inget är heligt

Snart, snart, SNART

För vissa har det hänt och för vissa ska det ske. Jag tillhör grupp två. Snart har vi Jullov. Och det är så snart som imorgon. SKÖNT.
Men juste, igår var det muslimsk högtid så till alla muslimer som jag: Eid Mubarak!

Det här inlägget blev kort, men det beror på att min bror kommer rycka ifrån sig datan typ nu.. Ett inlägg kanske kommer senare idag. PUSS.


Vart hittar man de förutom på nätet?


Har ni någonsin gått och trånat efter saker som folk ute på stan har och undrat "vart köpte hon/han den/det?"? Det har jag och det senaste som jag bara måste fråga är de där nya Bamboo örhängerna. Är de inte snygga? Hursomhelst, till frågan. Vet någon utav er vart man kan hitta de? Vilken form som helst snackar jag om, men helst inte med text som på bild 1.

SVARA OM NI VET! ;D

Haha, jag är bara tvungen. Läs hela!

 • Undersökningar visar att myggor drar sig till folk som nyligen ätit bananer.
 • En timmes användande av hörlurar ökar bakteriemängded i örat 700 gånger.
 • Nästan alla läppstift innehåller fiskfjäll.
 • Man bränner fler kalorier när man sover än när man tittar på tv.
 • Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
 • I medeltal skrattar en vuxen 15 gånger om dagen. En bebis skrattar 400.
 • Man hör inte lika bra när man är proppmätt.
 • Getter får enligt lag inte bära byxor i massachusetts.
 • I kentucky är det olagligt att gå omkring med glass i bakfickan.
 • 4000 människor skadas av tekannor varje år.
 • Det finns inga klockor i Las Vegas casinon.
 • Elvis hade en tvillingbror som dog vid födseln. Han hette Garon.
 • DNA står för deoxyribonucleic acid.
 • Ett fyraårigt barn frågar i snitt 437 frågor om dagen.
 • Ingen vet varför men 90% av alla kvinnor går direkt åt höger när de kommer in i ett varuhus.
 • I de flesta reklamfoton med en klocka avbildad står tiden på 10:10.
 • Man bränner 360 kalorier i timmen när man har sex.
 •  En normalperson ägnar, under sin livstid, 2 veckor åt att kyssas.

Ny bok?!

Kom på att jag måste fråga er om en sak innan jag drar: har ni några riktigt, riktigt bra boktips för en person som mig. Och då kanske några av er undrar vad jag menar med det sista. Hur är jag? Då ska vi se, jag gillar chicklitter, men inte SKITMYCKET. Verklighetsbaserade böcker är ju bra, men jag gillar böcker där det oftast finns ett problem och ett överraskande slut. Jag vet, jag SUGER på att beskriva, men hörrni som man brukar säga: gör det bästa av det ni har. Alltså gör det bästa av min konstiga, krokiga beskrivning.

TIPSA NU MÄNNISKOR!

TRÖTT

Dansen börjar om lite mer om en halvtimme och jag är skittrött. Är rädd att jag ska typ lägga mig i soffan och råa sova sen inte vakna på några timmar. I och för sig, det skulle vara skönt, men eftersom det är sista dansen på den här terminen så går jag.
Det ska bli skönt med lov, tycker inte ni det? Bara sova ut och  ladda batterierna inför en ny jobbig termmin. Men nästa termin ska jag satsa mera. Försöka höja mina VG till MVG och inte försöka sjunka alls. Det får vi se om jag lyckas med. Men jag vill, och jag MÅSTE. Men nu tänker jag inte skriva något mer. Den här tiden kan jag tillbringa att vila i soffan. Och inte försöka sova, haha.

PUSS PÅ ER.

(juste, glömde en sak. Jag får bara mer besökare hela tiden och det är jättekul, så till er nya VÄLKOMNA!)


Saker jag är extra förtjust i

 Blev utmanad av Suzanna att skriva en lista med max 10 saker (och minst 5) som jag är extrra förtjust i och gärna skulle vilja ha. Enjoy yourselves! 

 1.  Skinnjackor. Jag lyckas aldrig spara till en alltså är det svårt att köpa en, men en dag snart ska en sådan bli min. Gärna den från H&M som jag bloggade om igår. Den var ju najs och hyffsat bra pris på. Skinnpaj, come to momiii.
 2. Jag skulle sett The Bourne Ultimatum på bio, men jag hann inte. Fast nu finns ju den på dvd, så jag skulle inte banga på att köpa den snart. Två timmar (om inte mer?) med en het Matt Damon tackar mean helt enkelt inte nej till en dag som denna. Sen är de ju så damn spännande.
 3. Den tredje punkten måste jag skriva in en dator på. Har länge  önskat mig en ny och mamma har lovat, så om cirkus två veckor får jag förhoppningsvis en ny dator. Äntligen, då slipper jag låna familjens laptop.
 4. Jag kom på att jag är väldigt in to t-shirtar med gryma tryck. Så om någon snäll själ skulle skänka mig några skulle det sista jag gjort vara att tacka nej.
 5. Nu tänkte jag att punkt fem skulle vara en riktigt dröm punkt. Under de senaste åren har jag gått runt och drömt om min framtid. Speciellt vad jag vill bli. Det har varit och är svårt att tänka på vad man vill bli, men jag blir bara glad när jag tänker på drömmen som en journalist. Helst på en skojig redaktion och med roliga uppgifter.
 6. Jag har under senaste tiden börjat älska en sorts sko. Just sneakers. Jag fattar nu längre inte varför man kan hata de (om det nu finns människor som gör det, haha). De är ju typ så bekväma och oftast så grymma och fina. En rad me sneakers på skohyllan tackar Sofia inte nej till.
 7. Örhängen. Jag tycker ju att örhängen är skitfina och nuförtiden har jag nästan slutat köpa och använda halsband, jag har kommit på att jag älskar örhängen mer. Men sen kanske det bara är en periodsfråga, men än så länge har jag inget emot att frossa i örhängen. Give me, liksom!
 8. Sista, men nästan en av de bästa punkterna. En kille som verkligen är perfekt. Snacka om att drömma, men alla i vår skola är ju fan omogna och det går verkligen inte att snacka med en enda av de. Jävla killar och krångliga hormoner. Men hur är den perfekta killen för mig? Jo,  en man kan prata med, som förstår en, som stöttar en, har humor, inte är trött på livet (haha) och aaaah. Så mycket man kan skriva här. Men vore det inte fantastiskt att hitta en sån?


GE MIG EN CHIHUAHUA!

Ge mig en liten Armani, som Kenza haft turen att få. Mamma och pappa skulle nog aldrig låta mig, men när jag flyttar hemifrån ska jag se till och skaffa en. SÅ GULLIGA. Nästan att man vill äta upp de (hur skumt det än låter).
Men sen finns det chihuahuor som är så gulliga och snälla, skulle helst vilja ha en sån, såklart. Men anledningen till att jag vill ha en sån här liten hund och inte en stor är för att de verkar mkt enklare att ta hand om och så släpper de inte lika mycket, oftast. Men gå inte och tro att jag vill ha en sån för att den ska vara min "accesoar". Är emot sånt.

148935-3127

Hur tråkig får man vara som tycker det här är skitkul, som jag?

skriv ditt namn med lillfingret: sofia
skriv ditt namn med armbågen: ssofia
skriv ditt namn med pannan: ewot5ru8
skriv ditt namn med foten: soolfoias 
skriv ditt namn med näsan: swofriq
skriv ditt namn med örat: xkhjnhocgtfx
skriv ditt namn med munnen: sofia

Testa själv, haha!

ÖVERRASKA MIG..

genom att ge mig de här sakerna!


  
  
 
357816-86
357816-90357816-89

Kommer ni ihåg att jag sa att en kvinna vill ha mycket saker? Det här är nog trotts det bara en bråkdel av allt jag vill ha. Men såklart kan man inte få allt man vill ha. Tyvärr.
Skriv om ni undrar vart något kommer ifrån.

SÅDETSÅ!

image70

PARAMORE!

image69

Nu är det officielt: jag, Nikita, Emelie och förhoppningsvis Gisella ska på Paramores konsert i Fryshuset den 28 Februari! YEEEEEEZS KEEEEEEKZS! Ser fram emot det värsta mycket! Till er som också ska dit: se upp för oss, vi ska släppa loss och stå längst fram!

Daria Werbowy

image68
Paljetter är coola, och jag älskar bilden. Och hennes hår är så vackert.

Det goda livet för en dag (hittills)

Ni läste väl rubriken? Denna dag har gett mig väldigt fina stunder. Alldeles för många. Men det är ju aldrig dåligt. Men jag måste erkänna att jag tycker jag blivit för "bortskämd" idag. Kanske någon i Afrika som borde fått några av mina goda ögonblick.

Hursomhelst, tänkte jag kunde vara mer detaljerad och berätta om vilka ögonblick jag snackar om. Annars blir ju inlägget lite meningslöst.
Jag har hittills fått veta att jag fått MVG i franska, MVG i SO (samhälle), VG i svenska, VG i engelska, VG i Kemi och biologi och VG i matte. Och eventuellt VG i Hemkunskap (som är SKITBRA med tanke på vår petiga lärare. Haha). Allt detta i slutbetyg. Skulle inte ni vara glada? Nästa år ska dessa förvandlas till MVG allihop. Förhoppningsvis.
Nu får jag inte "välja fel spår" som pappa så fint brukar säga. Det han menar är att jag helt enkelt väljer fel väg och exempelvis faller för grupptryck. Men nej, är man riktigt BESTÄMD som jag är så tror jag inte att det kommer påverka mig.

Juste, ett annat bra "ögonblick" som skedde idag var att så fort jag kom hem sa mamma till mig "Din mobil som skickades in på reperation gick inte att fixas så du har fått en ny". Jag nästan hoppade till telefonen för att ringa pappa och fråga vilken det var. Tråkigt nog kunde han inte beskriva, men någon timme senare så kom han hem med den. Det är en Sony Ericsson K610i. Om npgon nu vet vilken det är. Nej, men här är en bild (som kommer från min bdb, men ursprungligen från Sony Ericssons hemsida).
Snart, om några månader kanske jag får ytterliggare en ny mobil, men jag kan nog ha den här ett tag till, den är ju så bra! Älskar kameran förresten.

Nu ska jag dra och kolla på Leagally Blonde som börjar... NU PÅ TV4!


Hoppas något mer överraskar mig.

Lucia

Idag är det den 13:e December. Tiden går så snabbt, men det var inte det jag hade planerat att säga, utan att det snart är jullov och att tiden går så SNABBT. Som jag redan sagt. Men jag vet inte om jag gillar det. Visst är det bra, man hinner inte längta efter helgen innan det är helg, men ibland känns det som om jag kommer kolla tillbaka på den här tiden när jag blir äldre och inte tycka den var så speciell.

Hursomhelst, idag var/är det som sagt Lucia. Jag, Emelie och en jävligt stor del av skolan ställde upp att vara med i Luciatåget. Igår så repeterade vi, men idag gällde det! De flesta har frågat mig om jag tyckte att det var nervöst, men nej tvärtom. Det var det verkligen inte. Det var bara kul och skönt att få sjunga ut.

Men åååh, jag hatar en speciell jävla kille i vår skola. Han går mig helt seriöst på nerverna. När jag gick förbi på luciatåget drog han upp sin flashiga mobilkamera och tog kort på mig, bara för att jäklas sätta upp bilderna på internet och förmodligen skriva ut de och gå runt och visa de i skolan om det skulle vara så att han hittade något roligt "material" i de. Precis som han gjort mot de flesta tjejerna. Jävla IDIOT alltså!
   Jag gick fram till honom efter luciatåget och sa rakt i ansiktet till honom "Tar du inte bort bilderna kommer jag polisanmäla dig, fattar du? Jag vill se dig göra det NU". Det första den tönten gjorde var att ta bort bilderna. HAHAHA, där skrämmde jag tönten!

Nu ska jag göra något jag kommer göra hela kvälen: plugga. Man kan säga att jag gorde det till bilden eftersom jag ritade en ny bild som jag ska få betyg på. Men det var lite dumt att jag inte pluggade på SO:n igår. Nu är jag liksom tvungen att göra det, annars kommer jag få IG på morgondagens SO PROV.

Justice - D.A.N.C.E

Ni har väl säkert sätt den här videon eller hört låten? För er som undrar vart alla GRYMMA t-shirtar kommer ifrån har jag svaret. Nämligen Sneakers'n'Stuff. Typ den bästa affären just nu! Älskar deras kläder och GAAAAH. Måste nog köpa sneakers därifrån snart.


Måndagens köp

Glömde ju, hade lovat att sätta in bilder på det jag köpte i måndags. Och om man lovar måste man hålla det man lovat.

 • SNYGG grå munkjacka med silvriga prickar, H&M, 98 kr (erbjudande)
 • Coola örhängen, H&M, 14, 50 kr (REA)
 • Fina hjärtformade örhängen, H&M, 39,50 kr. 

I blondinbellas spår

Kände att jag var tvungen att gå i blondinbellas spår:

Fina Flickor Kollar Inte Sin Saldo På Nordea.se ; Allt För Att Slippa Ångesten.

passar in på en speciell Sofia

Monday callin'

Hola, idag äre Måndag och det bör ni veta och känna av. Det gör ni ju säkert, men jag är så generös och tänker även på de vilsna läsarna. Maha!
Som ni kanske märker är jag på topphumör, så därför får ingen jvel förstöra det! Jag ska lägga mig och sova med ett leende på just läpparna - så det så. (Om det nu håller).
Om du frågar mig så tycker jag att den här dagen gick fett snabbt. Nyss vare så att jag slog till väckarklocan och kollade på The voice @ femman och sen helt plötsligt är jag.. där jag är nu. Men det känns fortarande som om det är morgon. Jag kommer ju till och med ihåg de tråkiga skämten från The voice morgon-show som jag som sagt såg.

Nog med mitt dryga snack. Var hos tandregleringen i stan idag och jag fick det glada beskedet att de ska ta bort min tandställning om ungefär 3-4 månader. SNACKA OM ATT JAG ÄR GLAD! Visst kommer jag sakna min kära tandställning eftersom jag har vänjt mig så mkt så att det nästan inte är sant, men fan vad skönt att slippa den. Att få le inför en kamera utan en tandsällning som hänger fram. Saknar gamla tider fan.
Efter tandregleringen gjorde jag som vilken jäcla tjej skulle gjort (iaf de flesta, tror jag); jag fortsatte vara i stan. Trodde jag skulle hitta nada, men två påsar kom jag hem med: en liten och en stor. I den stora fanns hjärtörhängen som jag tvekat på att köpa men tillslut slog till på (de är ju bara FÖR fina) och sen finns även en skitcool hood tröja. Båda från H&M. Det sistnämnda (fyndet) är jag nästan galen i. Snygg som fan är den. Imorgon ska jag ha på mig den. är jag har på mig den känner jag mig jävligt personlig, så våga bara köpa den nu! (Gäller alla, haha!).
Sen efter gick jag runt lite mer i stan, men då fick jag lite huvudvärk, eller mer kanske jag borde kalla det. Hade ju lite innan. Men hursomhelst, jag ringde pappa och frågade om han kunde komma och hämta mig när han slutat. Det kunde han. Fick vänta runt 15 min och den kvarten spenderades i H&M på hamngatan där jag även fann några örhängen. Riktigt coola var de!

Bilder kommer alldeles strax.

Så mycket en kvinna vill ha!

just för tillfället känner jag mig grymt sunkig. Känns som jag bara går rut med tjocka munkjackor och andra opersonliga saker. ibland kvittar och då är det enda jag kan tänka på att de är sköna. Men visst saknar jag att gå runt i "speciella" fina kläder. Men när jag tänker efter handlar det inte om "speciella" fina kläder utan helt enkelt att jag har bytt stil. Min nuvarade stil är slapp, street och lite smått slarvig. Och jag älskar den. Jag tycker såhär: hellre egen stil än kopierad stil hämtad ur modemagasinen.

Men min musikstil har även ändrats på samma sätt som min klädstil. Mer hiphop (spec. svensk) har krypit in i min hjärna. Förr var det pop som var "it" enligt mig.
Men med hiphop menar jag ingen jävla commercial. Alltså den vi dömmer först genom just fördommar när vi slår på MTV. Ni vet själva vilken jag snackar om. Den som endast handlar om kvinnor, rumpor och vem som har grymmast bilar och blingbling. Den är jag nästan helt emot.

Men ja, genom att skriva att min klädstil blivit mer "slarvig", slapp och street kanske inte säger alla någonting så därför tänkte jag visa några exempel.
Om vi börjar med T-shirts. Hellre väljer jag en sån här från Sneakers'n'stuff än den här från Gina Tricot som jag hellre skulle valt för några månader sen.
Och kanske en sån här liknande sak helst över den här som faktiskt även är fin på sitt sätt.

Jaja, nu kanske de flesta fattar. Om någon ens brydde sig? Men vad är en blogg till för om man inte ska skriva i den?


Filmer ikväll

Det kommer en rad massa filmer ikväll. Men det är ju alltid så på Lördagar. Jag anser inte att det är något negativt, tvärtom; det är skitbra. Älskar det. Har man inget att göra en lördagskväll (hej Sofia!) så kan man ju bara sätta på tv:n och viiiips.

Då vare bara att välja och såklart njuuuta.

Hey, be mine!

image63

mjaau, vad snygg den här långa zip-up jumpern' var! S¨åg den hos Kenza och jag blev kär. En sån här VILL jag ha. 420 kr hos glitzy.se. Nu återstår bara frågan: när?

Idolfinalen

image62

Just nu sitter jag med gölliga Eeeeemelie och kollar på Idol. Kul kul. Ska sova över här ikväll. Ännu ruwligare (fjörtizsz språk dära, haha). Vem tycker ni ska vinna? Själv hejar jag på Marie Picasso tror jag. Men vi får se vem som tar hem vinsten.

SJÄLVMORD

Jag ska inte ta självmord, men jag har en känsla på att mina böcker kommer göra det åt mig. Fick alldeles nyss reda på att om jag vill höja mitt G som jag fick på provet till VG måste jag göra om samma fucking prov - IMORGON. Så, nu är jag typ död. Ska plugga hela dan' och om det behövs hela natten. Någon som vill byta plats med mig? Nej, skulle inte tro det.

förresten..

JAG VILL TILL STAN! Helst nu, men ska dit på Måndag eftersom min tandreglering ligger där. Måste köpa julklappar till kompisarna samt shoppa lite till mig själv. Sen vill jag fynda!

Otur, som det kallas

Idag har jag verkligen inte mycket att skriva om. Skulle egentligen inte vilja skriva något idag, men jag känner ändå att jag måste.

Jag skulle från och med idag vilja kalla den här (och kanske fler framöver) måndagen för otursdag. Inget kul har inträffat. Jag fick prat på Engelskan som var den andra lektionen p.g.a. att jag just pratade, eller skrattade bör man ju säga. Men jag kunde inte rå för det, vi hade vår elevassistent som lärare och då blir man ju ändå lite flummig. Dita och jag hade i alla fall skitkul, haha.

Sen när man tror att dagen kan vända skrev allt som är tvärtom, man får 35090328 kg instuderingsfrågor på NO och provet ska man ha på Måndag nästa vecka. Lyckat. Men jag har bestämt mig för att komma hem varje dag direkt för att sorgligt nog plugga ihjäl mig. Vi får se hur jag överlever den här veckan.

Men sen har lite små saker hänt som jag gärna kallar otur, men eftersom jag är på dåligt humör nu så tänker jag inte skriva minsta lilla.
Men en sak som är ganska liten men som verkligen inte satte pricken över i:et var att mina nyinköpta örhängen (köpte de för typ prick en timme sen) verkade vara sönder. Såg det nu när jag öppnade påsen för att ta ut de. Jag SKA ha ett par nya av H&M!


Men juste, jag drog till skolsyster och berättade om mina problem med min näsa, ni vet det där med att jag blöder näsblod ofta och hon ska typ boka tid åt mig på någon motagning i Alvik. Hon sa att det kanske är så att någon blodkärl har gått sönder.

Nu ska jag dra och dränka mig i läxhögen, senare ikväll blir det 2 & ½ men och PRISON BREAK!

Vanity Fair

image61

Idag tog jag tid att se filmen Vanity Fair med den bästa Reese Witherspoon. Jag är fortfarande inte riktigt säker på vad jag ska tycka om filmen, men visst; jag gillar den. Fast den blev ju efter ett tag lite dryg eller kanske till och med trög. De två timmarna och tjugo minuterna kändes som cirkus 4 timmar. Men jag kunde ändå inte slita mig ifrån filmen.
Jag suger helt klart på att skriva reccensioner, så jag lämnar helt klart den sidan till folk som är bättre än mig. Den här gången lånar jag texten från MovieboX.se:

"I huvudrollen ser vi Reese Witherspoon som den alltid lika envist uppåtsträvande Becky Sharp. Witherspoon har länge varit lite av en personlig favorit på grund av hennes raka och rättframma stil och hon fortsätter att imponera på mig med hennes insats i Vanity Fair. Jag skulle nästan gå så långt som att säga att det är hon som är filmen. Med sitt sprudlande och självsäkra sätt får hon oss att förstå varför män faller som furor och varför kvinnorna sätter upp en enad front emot henne. Det är ett rent nöje att se henne leka med kamerorna.
Mot henne spelar ett antal mindre uppseendeväckande skådespelare, som visserligen gör godkänt ifrån sig men som helt kommer i skymundan av Witherspoons soloinsats. Kul är dock att se Gabriel Byrne i en mindre roll. Byrne gör som vanligt alltid bra ifrån sig, och är den enda av de manliga skådespelarna som verkligen gnistar till mot Witherspoon."

Jag vill ha en ny väska!

Börjar tröttna på den jag har nu som är från Lindex. Jag köpte den i sommras, men ändå känns det som om jag haft den i 5 år. Jag vill helst ha en stor, svart och rymlig skinn/fakeskinn väska. En sådan som man kan ha vilken säsong som helst och som passar till i stort sett allt. Vart kan jag hitta min drömväska? ÖS PÅ MED TIPS!


MEN WTF?

I min gamla blogg, som jag inte ens skriver i längre, har jag jävligt många unika besökare varje dag, alltfrån 20-80 st per dag. 80 hade jag idag. Det gör mig förbannad, varför kan man inte läsa den här bloggen istället? Liksom jag skriver ju här och inte där längre. Sen orkar jag inte byta tillbaka. Det blir för mycket då.

Ashley Olsen

image60
Hon är en levande mode-tidning med egen stil.

Adam Tensta

image59
Jag tycker att Adam Tensta förtjänar en liten plats i min blogg. Han är ju grym! Rappar så bra och har välskrivda texter, inga jävla 50-cent hits här!
Känns bra och modigt att han står för allt han sjunger om. Även att han är stolt över förorten Tensta han är från.
Stora PLUS till Adam Tensta. Keep it up!

Förresten, här kan du höra hans låtar.

Britney, ge mig din... TÅRTA

image58

Den andra december är mångas dag, därav även Britney Spears. Hon fyööer nämligen 26 år idag! Grattis till henne och de andra som fyller år idag. När jag såg bilderna från hennes lilla fest så kunde jag bara avundas på en sak - TÅRTAN. Ser så smaskig ut och jag är riktkigt sugen på tårta, inte nog med att jag och Emelie åt det till frukost imorse. Haha, snacka om onyttiga.


Redan Söndag

Varför ska tiden gå så snabbt när man har kul? Jag lyckas aldrig hitta svar till den frågan.

Igår var ju som sagt girlsen hos mig. Det var FETT trevligt asså. Går inte att skriva så mycket om det, liksom vad ska man skriva om det? Vad gjorde vi? I stort sett allt man gör på en tjejmiddag, åt oss proppmätta, snackade, snackade bullshit och snackade igen.
Vi hade ju tänkt typ se "Them" och/eller "Date Movie" och även sjunga lite på Gisellas singstar, men eftersom hon efter lite krångel inte kunde ha med sig det så kunde vi ju inte göra det. Och sen vet alla som känner Nikita att hon kan se skräckfilmer, men inte de som är baserade på verkligheten, vilket "Them" är, så den sket vi i. Fast jag och Emelie kollade på den senare, typ på natten när de gått. Samma gäller Date movie; den såg vi senare. Fast den tror jag Nikita skulle vågat se, haha.
När tjejmiddagen var slut bestämde vi oss för att ordna flera tjejmiddagar till. Det skulle säkert bli kul, inte nog med att det är tjejmiddag, utan just för att jag får vara med de bästa - er<3

En sak som jag la märke till igår är att jag ofta blöder näsblod. På sista tiden har det blivit så mycket som 1-2 gånger per vecka som jag blöder. Speciellt när jag sover, men ibland kommer det bara utan att något hänt, alltså bara plötsligt. Vad kan det här bero på, någon som vet? Om det blir oftare eller fortsätter såhär kan det väl bli seriöst så då kanske jag måste besöka en läkare.

Första december

För mer än 13 timmar sen blev det December. Vad ska man tycka egentligen? Visst kan det vara mysigt med lite julstämmning, såsom snö, pepparkakor och barnglögg, haha. Men annars firar jag ju inte jul, så det kvittar nästan för mig.
Fast en sak som är jobbigt är att shoppa, alltså jul-shoppa eller vad man väljer att kalla det. Det blir ju bara trångare för vaje dag som går tills den 24:e december. Såfort man kommer in i en butik och ska köpa nåt känns det som om man måste kriga för att få det man vill ha. Tycker inte ni det?

Hursomhelst, det är forfarande första december och jag vill först och främst gratta Stefan och Linda som fyller 14 år idag. GRATTIS!

Men vad ska ni göra idag? Jag ska ha tjejmiddag med tjejuuuuurna såklart. Det ska bli skitkul asså! Sen ska jag och Emelie inviga bäddsofforna inatt. Kul det med, haha ;D.
Skriver mer om det senare ikväll.

Nu ska jag typ sätta på mig kläder och dra ner till ICA. Ha det bra!

En rosa julgran funkar väl också?

Om det vore så att jag firat julen skulle jag lungt vilja ha en ROSA julgran. Jag är inte personen som är galen i rosa, men lite crazy får man väl i alla fall vara ibland.
För det intresserade finns denna rosa julgranen på Rusta för 299 kr.

image57

RSS 2.0