Kalender, please?

Känns som om mitt liv skulle vara 10 ton enklare om jag skrev planer för olika dagar i en kalender. Det skulle underlätta saker alltså. Men det kanske bara är något jag säger? Jag kanske är en person som skaffar en kalender sen inte skriver ett piss i den. Hope not, för jag tror jag ska ta steget att köpa en personlig kalender. Vuxenpoäng åt mig!

image238
en från den här hemsidan tror jag inte skulle vara fel.


Kommentarer
Postat av: A

En kalender är bra att ha, åtminstone om man är en sån person som inte kan hålla koll. Personligen använder jag inte min!

2008-01-24 @ 21:19:03
URL: http://metrobloggen.se/detskrivnaordet
Postat av: Louise S.A

ELLE skickade med en, inte allt för stor eller för rolig, men användbar kalender i deras första tidning i år (tror det var första eller sista för förra året)
Jag använder den inte så om du vill ha den så får du den, men som sagt var så är den inte alls lika snygg och häftig som en personlig kalender.

Kramar Louise

2008-01-25 @ 18:32:38
URL: http://www.louisesa.blogg.se
Postat av: matilda

de skulle ja också behöva haha, ja kommer inte ihåg ett skit av allt ja ska göra ;P inte bra.

2008-01-25 @ 19:48:57
URL: http://matildahammar.blogg.se
Postat av: Michaela

Jag klarar inte av att använda kalender. Men, än så länge fungerar det ganska bra för mig i alla fall (hrmpf..)! Ska dock beställa en "personlig almanacka" inför gymnasiet, då jag har lätt att röra till saker och glömma bort dagar.

2008-01-26 @ 22:14:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0