Det efterlängtade inlägget om Bamboo-örhängena

image163

Nu ni, nu ska jag berätta vart jag köpte mina skönheter. De må vara mina första, men jag säger bara vänta till den där butiken, i will come again. Nästa gång blir det förhoppningsvis i silver och kanske annan, liknande modell.

Många i skolan har frågat mig vart jag köpt de, och det har ju varit jobbigt att berätta, så för de som frågar ska jag skicka länken till.


Men nu... I en liten butik i Skanstull fann jag mina skönheter. Allt tack vare Sussie! TACK!
Butiken heter Antik och ligger på Ringvägen 141. Om man går av i Skanstull när man åker tåg sen upp för uppgången som går uppåt och inte neråt då går man i alla fall åt rätt håll.
Sen ska man gå åt vänster när man kommit upp till stället efter spärrarna och efter det såklart upp för trapporna mot höger, annars kommer man ju ingenstans. Haha.
Efter det kan man ju se ringen åt höger och dit ska man ju inte, utan man ska gå mot vänster. Där är ju Ringvägen. Sen går man rakt fram med höga siffror (eller vad man säger?) och det tar ett tag och komma dit. dock inte så länge, men ha tålamod. När man ser en Sibylla grill vet man att man kommit rätt. Åt höger om den finns två Antik butiker. En som säljer möbler eller något sånt och en som säljer smycken och det är dit man ska in. Sen ska man frossa i fina örhängen och smycken därifrån, förstår ni.

Förlåt att jag skrev slarvigt, men jag suger helt klart på att beskriva. Hoppas ni förstår i alla fall, annars är det bara att fråga!

Kommentarer
Postat av: Sussie

Va roligt att du hitta ditt! :)
Ha det bra!

2008-01-10 @ 03:12:37
URL: http://Smootie.blogg.se
Postat av: pia&ronja

var har du köpt örhängerna (: ??

2008-01-10 @ 13:59:50
URL: http://floless.blogg.se
Postat av: SOFIA

pia&ronja: du har verkligen missat att läsa inlägget.

2008-01-10 @ 16:10:37
URL: http://sofius.blogg.se/
Postat av: Agnes

haha, JA ni har verkligen inte läst inlägget!!

Jag undra bara äre här i stockholm? du nämnde aldrig vilken stad, eller e skanstull staden elr? för jag antog att det var ett ställe i stockholm. du kanske märker att jag inte bor i stockholm... ;P

2008-01-17 @ 18:49:57
URL: http://gullstruten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0